20.6.08

ΤΟ ΡΟΖ ... ΣΟΡΤΣΑΚΙ

Περίμενα με αγωνία το κείμενο αυτής της εβδομάδας.

Ο ξενιτεμένος, πρώην θύμα απαγωγής από Κολομβιανά κακοποιά στοιχεία και κακοποιημένος από μία κακή με όλη την σημασία της λέξης, σχέση, είναι ο καλεσμένος αυτής της Παρασκευής.

Ο αγαπημένος Συκιάς. Όλοι οι φίλοι bloggers μου στέλνουν τα κείμενά τους, συνήθως την Πέμπτη. Έτσι και αυτή την φορά.

Ανοίγω το mail και βλέπω μήνυμα ‘Παυλούκο η ιστορία της Παρασκευής’. Ανοίγω το μήνυμα και τι να δω!!!! Ένα κείμενο 7 σελίδων έτσι …
Παρ’ τα αυγό και κούρευέ το!!!

Πανικός, και τώρα τι; Δεν θα έχω ιστορία Παρασκευής; Δεν γίνονται αυτά σου λέω. Τηλέφωνο ανάγκης στο είδωλο!!!! Το και το, τι κάνω; ΜΜΜΜ εσείς με τα παλιά πισιά!!! Το παιδί έχει Mac, στείλτο βρε να σε βοηθήσω.

Το στέλνω και στο καπάκι μήνυμα, Α, δεν μπορώ, ποιος ξέρει τι γραμματοσειρά έχει χρησιμοποιήσει.

Στέλνω mail στον αγαπημένο Συκιά, από όποια πηγή είχα. Τα mail μου γύρναγαν πίσω. Άγνωστη η διεύθυνση του παραλήπτη. Μήπως ο λατρεμένος που έχει κάτι δικαστικές διαμάχες με ένα μαύρο πρόβατο της γειτονιάς, έχει πέσει θύμα του; Ναι! Μάλλον δάκτυλος του.

Θεέ μου τι κάνω τώρα; Ξαφνικά θυμήθηκα κάτι από το παρελθόν. Πώς να αποκρυπτογραφώ ASCII χαρακτήρες. Δύσκολο έργο, μεγάλο, αλλά έπρεπε να υπάρχει ιστορία της Παρασκευής, έπρεπε να λάμψει η αλήθεια, κι αν ο Συκιάς με αυτό το κείμενο ζήταγε βοήθεια; Έπρεπε να το κάνω. Και να αγαπημένοι μου αναγνώστες το κείμενό του. Τα σχόλια όπως πάντα δικά σας …

ΤΟ ΡΟΖ ΣΟΡΤΣΑΚΙ

Ο Παυλούκος μου ζήτησε να γράψω την ιστορία της Παρασκευής. Με παρακάλεσε όμως αν είναι να γράψω για κάποια άτομα από το παρελθόν να μη χρησιμοποιήσω τα πραγματικά τους ονόματα και έχουμε πρόβλημα. Έτσι σήμερα θα σας μιλήσω για τη σχέση μου με τον Κατσίκο (το όνομα έχει παραποιηθεί για να προστατέψει τους ένοχους).

Με τον Κατσίκο είχα πολυετή σχέση βασανιστική και αδυσώπητη. Όμως μετά τα πρώτα χρόνια της αθωότητας και της ξεγνοιασιάς, ήρθαν τα πρώτα σύννεφα. Ο Κατσίκος μετά τη δουλειά άρχισε να βγαίνει ολοένα και πιο πολύ με τους καλούς του φίλους, την Αγλαΐα τη χοντροκώλα και το Σύφη τον ερμαφρόδιτο. Εγώ δεν είχα πρόβλημα, γιατί καλό είναι σε μια σχέση να κρατάει κανείς και τις φιλίες του και τα χόμπι του.

Ένα βράδυ άργησε να γυρίσει σπίτι, και όταν ήρθε κατά τις τρεις τα ξημερώματα, μεθυσμένος, μου είπε ότι η Αγλαΐα η χοντροκώλα και ο Σύφης ο ερμαφρόδιτος είχανε προβλήματα και το ξενυχτήσανε για να τους τα λύσει. Την επομένη, και ενώ ο Κατσίκος είχε πάει στη δουλειά, χτυπάει το τηλέφωνο. Ήμουν με το νεγκλιζέ και τηγάνιζα λουκουμάδες, αλλά έτρεξα να απαντήσω.

-Οικία Κατσίκου, λέγεται παρακαλώ.
-Έλα Συκιά μου.
-Ζωζώ μου εσύ είσαι?
-Όχι.
-Τζοβάνα εσύ?
-Όχι καλέ, ο Σύφης είμαι.
-Α έλα Σύφη μου τι γίνεσαι, πως τα περνάς. Το ξενυχτήσατε έμαθα χθες με το Κατσίκο.
-Χθες? Εγώ? Έχω να δω τον Κατσίκο εδώ και τρεις μήνες….

Ένιωσα μια σκοτοδίνη, μια ζαλάδα.

-Μα δεν είχατε βγει χθες?
-Όχι σου λέω, έχουμε χαθεί, γι αυτό πήρα….
Έκλεισα το τηλέφωνο και πήρα γρήγορα τηλέφωνο την Αγλαΐα τη χοντροκώλα, η οποία και αυτή μου αποκάλυψε ότι είχε να δει τον Κατσίκο μήνες….

Ένιωθα να γκρεμίζεται ο κόσμος γύρω μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Σκέφτηκα αρχικά να πάω στη δουλειά του Κατσίκου και να του ζητήσω να εξηγηθεί. Αλλά επειδή είμαι άτομο σεμνό και δε μου αρέσουν οι σκηνές μπροστά στον κόσμο, αποφάσισα να περιμένω να γυρίσει από τη δουλειά και στο εντωμεταξύ να βρω το καλό οικογενειακό μας φίλο, ψυχολόγο-ψυχίατρο-πατινέρ Τάκη Πιπίνογλου (ο οποίος είχε για να καταλάβετε, τη Τένια τη Μακρή, μέντορα και καθηγήτρια). Ο Τάκης προσέφερε και couple therapy, και μάταια είχα προσπαθήσει να πείσω τον Κατσίκο να πάμε να μας βοηθήσει στη σχέση μας. Ντύθηκα λοιπόν πρόχειρα με ένα σεμνό κίτρινο πουκάμισο και ένα ροζ σορτσάκι που ανοίγει από πίσω και στο πλάι, και έτρεξα στο γραφείο του Τάκη του Πιπίνογλου.

Μπαίνοντας, η γραμματέας σηκώθηκε και αγχωμένη φώναξε,
“Δε μπορείτε να πάτε μέσα, ο δόκτωρ Πιπίνογλου είναι με ασθενή.”
“Σας παρακαλώ δεσποινίς, είναι ανάγκη, δυο λεπτά μόνο θα τον απασχολήσω.”
“Όχι” φώναζε αυτή,
αναγκάστηκα να της τραβήξω τα μαλλιά να κάνει πέρα, εκείνη μου έδωσε μια κλωτσιά, εγώ της έδωσα μια σαγονιά, και τελικά κατάφερα να ανοίξω την πόρτα και να μπω μέσα στο γραφείο όπου αντίκρισα….

(ακόμη δε το έχω ξεπεράσει και η ταραχή με καταλαμβάνει καθώς γράφω αυτές εδώ τις γραμμές)…

Αντίκρισα τον Τάκη τον Πιπίνογλου γυμνό στα τέσσερα και από πάνω του τον Κατσίκο επίσης γυμνό….

Έβαλα μια φωνή και λιποθύμησα. Έχουν περάσει χρόνια από τότε αλλά ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ. Και ακόμα και τώρα, τόσα χρόνια μετά, δεν φοράω ροζ σορτσάκι ούτε τρώω λουκουμάδες, γιατί όλα αυτά μου θυμίζουν τη μέρα εκείνη.

Να ευχαριστήσω τον Παυλούκο που μου παραχώρησε αυτή τη στήλη να πω τον πόνο μου και κλείνοντας να σας θυμίσω, όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Νιάου!

Υγ 1 Λίγο πριν την ανάρτηση και αφού μου είχε φύγει ο πάτος, ο λατρεμένος έστειλε αναγνώσιμο mail, με το κείμενο της Παρασκευής.

Υγ 2 Και να μην ξεχάσω να καλέσω για την επόμενη Παρασκευή τον αγαπημένο μου Ηφαιστίωνα

01 - to gkrizo gati.mp3 - Aliki

15 comments:

  1. Οποία τιμή! Ευχαριστώ Πάυλο μου! Αλλά εγώ τι κάνω ακριβώς; Γράφω και στέλνω;; Ε δεν μου έχει ξανατύχει!
    Τι έλεγα ναι! Πάλι καλά που βρήκατε άκρη με το μέιλ γολγοθάς η τεχνολογία σήμερα!
    Είδες για να προσέχεις ποιόν βάζις σπίτι σου Συκιά;, χίλιες φορές να τον είχες αλυσοδεμένο τον Κατσίκο (άσε που μπορέι να του άρεσε). Κάνε φίλους να δεις καλό (παράφραση του κάνε παιδιά να δείς καλό) απο εκεί που δεν το περιμένεις! Ένα είναι το σίγουρο, μην εμπιστεύεσαι ούτε το γιατρό σου! :)
    kisses Παύλο και Συκιά!!!!

    ReplyDelete
  2. Λολ η αγλαια και ο συφης
    συκια μου αν ποτε εγρφες την αυτοβιγραφια σου θα ηταν γεματη σπερμα δακρυα κι ιδρωτα και θα την διαβαζα ευχαριστως μονορουφι

    ReplyDelete
  3. "Με παρακάλεσε όμως αν είναι να γράψω για κάποια άτομα από το παρελθόν να μη χρησιμοποιήσω τα πραγματικά τους ονόματα και έχουμε πρόβλημα. Έτσι σήμερα θα σας μιλήσω για τη σχέση μου με τον Κατσίκο"


    Θεέ μου, έχω λυθεί από τα γέλια!!!!

    ReplyDelete
  4. τι εύρημα, τι nickname (κατσίκος), αλλά και τι πικρή ιστορία... τώρα καταλάβαμε όλοι την απέχθειά σου για τα ροζ σορτσάκια, φιλιά

    ReplyDelete
  5. Ζωζώκα? Τζοβάννα? χαχαχαχα

    Είναι που έχεις και τα πάρε δώσε με τις κυρίες και είστε συνέχεια στα τηλέφωνα! LOL

    Αυτή η μανία με τους άνδρες να σε απατούν πάλι... πρέπει να το κοιτάξεις. Δε γίνεται να είσαι είδος προς εκμετάλλευση άλλο. Πρέπει να γίνεις λίγο bitch

    PS: Τη στάση που τους έπιασες δεν την κατάλαβα ακόμα

    ReplyDelete
  6. χαχαχαχαχα!!!! Τέλειο! Τα συγχαρητήριά μου στον Συκιά :D Φιλιά και καλημέρες.

    ReplyDelete
  7. χαχα! Γ@μ@τη ιστορία!!!
    Πάλι καλά όμως ρε συ!
    Σκέψου να πήγαινε ο Κάτσικός με την Αγλαϊα την χοντροκώλα και τον Σύφη τον ερμαφρόδιτο!

    Καλό Σαββατοκύριακό!

    ReplyDelete
  8. δεν ξέρω αν πρέπει να πω λόγια παρηγορητικά για το τραύμα αυτό που ξαναζωντάνεψε ή συγχαρητήρια για το ευρηματική κωδικοποίηση. μα ποιος είναι ο κατσίκος; λολ

    ReplyDelete
  9. μήνυμα προς τον άγνωστο μουσμουλιά...

    τώρα που θα μπεις φυλακή, έχω ήδη κανονίσει να μην σου κάθεται κανένας για σεξάκοι.

    η χειρότερη τιμωρία για έναν άνθρωπο που όταν τα είχαμε είχε πάει με ότι αρσενικό ύπηρχε γύρω.

    ReplyDelete
  10. Η πλέον κατανυκτική μουσική επένδυση της ιστορίας είναι όλα τα λεφτά!

    ReplyDelete
  11. Φοβερό!!!

    Αυτός ο Κατσίκος το κάτι άλλο! Τι όνομα! Αλλά και τα υπόλοιπα ένα κι ένα!

    Μήπως η σκηνή με τη Συκιά να είναι με το νεγκλιζέ και να τηγανίζει λουκουμάδες;

    Ακόμα γελάω!
    Συγχαρητήρια!

    ReplyDelete
  12. ήρθα να φορτίσω την μπαταρία του λάπτοπ. χαχα. εύγε! με τι παπούτσια συνόδευσες το σεμνό κίτρινο πουκάμισο και το ροζ σορτσάκι;

    ReplyDelete
  13. to ekapsa ligo ofeilw na pw...alla pali..o Sikias einai aftos! Ola epitrepontai!

    ReplyDelete
  14. Γατούλα μου, μην ανησυχείς, θα τη βρει την τιμωρία του ο Κατσίκος και τότε θα μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη.
    Το άσμα σούπερ ταιριαστό.
    Καλό Σ-Κ!

    ReplyDelete
  15. Αχ Παυλούκο μου, χίλια συγγνώμη, δεν ήξερα τι τράβηξες για να το διαβάσεις, ας όψεται που έχουμε Μάκιντος....

    Όσο για τον ποταπό, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να του κάνεις μια γρήγορη εισαγωγή στο δικαστικό σύστημα της χώρας. Εκείνος είναι ο κατηγορούμενος στη δίκη, άρα αν είναι κάποιος να πάει φυλακή, είναι αυτός! Επίσης, να του δώσεις 25 σφαλιαρίτσες στο ποπουλίνο όταν τον δεις....

    ReplyDelete

Πόσα μυστήρια να λύσω πια?