6.6.09

ΕΚΛΟΓΕΣ 2009 ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ

Σάββατο μεσημεράκι, ανάμεσα στα τσουμπλέκια της κουζίνας, μιας και αποφάσισα να φτιάξω παστίτσιο, με το παιδί και έναν καλό φίλο φαντάρο, που έχει άδεια ορκομωσίας, με τον ιδρώτα να τρέχει αργά και βασανιστικά από τους καλοσχηματισμένους μου κροτάφους, στο μυώδη λαιμό μου και χαμηλά πιο κάτω στο σμιλεμένο στέρνο μου... απαπά, τελείως βίπερ νόρα το έκανα... και να σκεφτείς ότι σκοπό είχα να μιλήσω για τις εκλογές...

Πρώτη φορά που λέτε αγαπητοί μου αναγνώστες, και μετά από 28 συναπτά έτη εκλογικών αναμετρήσεων, αποφάσισα φέτος να απέχω από την διαδικασία. Ποιος εγώ που και αφίσες έχω κολλήσει και ξύλο έχω παίξει με αντίπαλες ομάδες και στο μπαλκόνι έχω βγει από την ηλικία των 11 ετών. Η ξανθιά μικρούλα βγήκε πολύ αργότερα σε μπαλκόνι. Απλά αυτή βγήκε στο Σύνταγμα και εγώ στην Μυτιλήνη και με έναν πατέρα να παθαίνει εγκεφαλικό από κάτω μόλις με είδε χέρι χέρι με τον Αντρέα να χαιρετάω και εγώ!!! Μιλάμε για το 1974, άλλες εποχές τότε και ο μπαμπάς δημόσιος υπάλληλος...
Στο θέμα μας λοιπόν, τι λέγαμε? Α, ναι, ότι φέτος αποφάσισα να μην πάω να ψηφίσω. Πέρα από την πλάκα και την τεμπελιά κανένας τους δεν με εκφράζει. Τουλάχιστον την δική μου τσέπη, γιατί πλέον αποφάσισα ότι θα ψηφίζω και εγώ με γνώμονα την δική μου τσέπη και όχι την δική τους!!!

Βέβαια στις βουλευτικές, δεν θα τους κάνω την χάρη, εκεί και θα ψηφίσω και θα μαυρίσω. Το τι θα μαυρίσω εύκολο, το τι θα ψηφίσω πολύ δύσκολο. Τι κάνουμε λοιπόν? Πως την παλεύουμε αγαπητά μου φιλαράκια?

Ούτως ή άλλως τα ίδια κόμματα θα ξαναδούμε και πάλι, τις ίδιες φάτσες, τις ίδιες οικογένεις, τις ίδιες τσέπες. Να μην μιλήσω για πολιτικές, γιατί εκεί θα πέσει πολύ ξεκατίνιασμα!!! Σκυμμένος πάνω από την μπεσαμέλ και με το άγχος μην μου κόψει, λαμπάκι, συννεφάκι, ιδέα!!! Χα!!! Το βρήκα!!! Το βρήκα!!!

Άρχισα να φωνάζω περήφανος και χαρωπός από την κουζίνα. Το έτερον ήμισυ κόντεψε να πάθει αποπληξία, σου λέει δεν είναι καλά, αν είναι έτσι να κάνουμε σεξ πιο συχνά. Το αγόρι μου νόμιζε ότι είχα οργασμό με καθυστέρηση δωδεκαώρου!!!
Λοιπόν να μην τα πολυλογώ γιατί πρέπει να τσεκάρω και την πρόοδο του ψησίματος, τι ιδέα λέτε να μου ήρθε στο κεφάλι? Αφού τα κόμματα δεν αλλάζουν και είτε μικρό είτε μεγάλο ένα από αυτά θα ψηφίσω, τι αποφάσισα?

Στις επόμενες εκλογές αγαπητοί μου θα ψάξω και θα δω ποιοι πήραν τις λιγότερες ψήφους από κάθε κόμμα, ξέρετε αυτούς που βάζουν ίσα, ίσα για να γεμίζουν τις λίστες. Ε, λοιπόν αυτούς θα σταυρώσω, θα ξεκληρίσω τις οικογένειες, θα γεμίσω την Βουλή με τους μαϊντανούς των ψηφοδελτίων και που θα πάει αν μην τι άλλο θα φτιάξω καινούργιο συκώτι όταν θα βλέπω τις μούρες από τις οικογένειες απέξω!!!

Εσείς τι λέτε; Την κάνουμε αυτή την κίνηση; Ψηφίζουμε στις βουλευτικές τους μαϊντανούς των ψηφοδελτίων; Πως σας φαίνεται η ιδέα; Κάνουμε αυτή την κίνηση; ΩΧ!!! Το παστίτσιο καίγεται!!!!

16 comments:

  1. Εγώ δεν ψήφιζα για πολλά χρόνια. Αλλά αύριο θα πάω, έχω εξοργιστεί όσο δεν φαντάζεσαι με τους άχρηστους.
    Αλλά ο μαϊντανός μου αρέσει ως ιδέα.

    υγ. πάλι παστίτσιο;-P

    ReplyDelete
  2. Αμ και εγώ δεν ήθελα και θα πάω μόνο και μόνο τώρα για να πάρω βεβαίωση για τη δουλειά... :ρ

    Καλό το παστίτσιο;;

    ReplyDelete
  3. μα να ξεμυαλιστείς με τις εκλογες και να κοντέψεις να κάψεις το παστιτσάκι.. τσ τσ τσ
    πολυ καλη ιδεα οι μαιντανοι :))
    φιλιά

    ReplyDelete
  4. Εγώ πάντως ψηφίζω παστίτσιο από τα χεράκια σου και κάτι άλλο που αρχίζει από Π.

    (Παραλία - πού πήγε ο νους σου;-)

    ReplyDelete
  5. και εγώ την τσέπη μου (και το συμφέρον μου) σκέφτομαι και αναγκαστικά θα ψηφίσω.
    Και έχασα και το παστίτσιο...

    ReplyDelete
  6. το παστίτσιο είναι εδώ ενωμένο δυνατό :-)

    ReplyDelete
  7. διαφωνώ καθέτως

    αλλά σέβομαι την άποψή σου

    *και μην ξανασχολιάσεις μετά τον οποιονδήποτε πολιτικό. θα πρέπει να απέχεις 100% :P

    ReplyDelete
  8. Καθόλου άσχημη και επιπλέον ενδιαφέρουσα και ανατρεπτική η ιδέα σου.
    Όμως αυτό απαιτεί κάτι που οι νεοέλληνες έχουμε ξεχάσει από καιρούς πολλούς: συλλογικότητα και συντονισμό...

    Καλή σου μέρα!

    ReplyDelete
  9. εγώ θα σταθώ στην δωδεκάωρη καθυστέρηση οργασμού. μήπως να το σκεφτείς και πάλι; έχεις λιγότερο από δώδεκα ώρες. :)

    ReplyDelete
  10. Στο ίδιο μήκος κύματος κι εγώ... Δεν ξέρω αν μέχρι τις 7 το απόγευμα θα αλλάξω γνώμη, γιατί το φέρω και βαρέως που θα απέχω (είναι δικαίωμα, κι όχι υποχρέωση και μπλα, μπλα, μπλα, τι να κάνουμε έτσι μεγαλώσαμε...), αλλά προς το παρόν είμαι στο σενάριο αποχή! Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια... χάλια, χάλια... Μας έχουν κάνει να συμπεριφερόμαστε απαξιωτικά σε ένα από τα πλέον θεμελιώδη δικαιώματά μας..

    Με παρηγορεί το γεγονός ότι εσύ έχεις περισσότερα χρόνια άσκησης του εκλογικού δικαιώματος στην πλάτη σου (:Ρ) και παρ' όλα αυτά συντάσσεσαι με την ιδέα της αποχής....

    Κι όπως λες δεν είναι μόνο αυτό - είναι και όλα τα άλλα, οι αφισοκολλήσεις, οι συγκεντρώσεις, τα πανό, τα ξενύχτια, χάλια, χάλια... αισθάνομαι χάλια...

    Ελπίζω μέχρι τις 7 να μην αλλάξω γνώμη :((

    Φιλιά!

    υγ: το παστίτσιο έγινε καλό τουλάχιστο βρε παιδί μου, να 'χουμε σε κάτι να ελπίζουμε σήμερα;;;;

    ReplyDelete
  11. Kalimeraaaa
    Ki egw mia apo ta idia! De me ekfrazei kanenas, kai protimw na ayksisw to pososto apoxis. Pastitsio! Ti les twra? Eftiakse i mana simera ki anypomonw na to katasparaksw:-))
    Kali Kyriaki

    ReplyDelete
  12. Τουλάχιστον έκανες κάτι δημιουργικό (λίγο το 'χεις να σου πετύχει το παστίτσιο;)

    ReplyDelete
  13. γιατί να μην πείσουμε το Είδωλο να κατέβει στις επόμενες εκλογές?

    ReplyDelete
  14. Εγώ ψήφισα το συνδυασμό του Μάνου και της Μαρίας (με μέγα χορηγό κάποιον...Παύλο!) το Σάββατο και το Φέντερερ ανήμερα των ευροεκλογών.

    Τουλάχιστον ψήφισα κι έναν ευρωπαίο που έχει γράψει ιστορία στο δικό του χώρο!

    Δε νομίζω ότι είναι άσχημη η ιδέα σου, Παύλο!

    Υπάρχουν μαϊντανοί πολλοί καλύτεροι από τους πολυδιαφημιζόμενους, πλην ανίκανους-ικανούς στη λαμογιά- πολιτικάντηδες!

    Βαγγέλης

    ReplyDelete
  15. Είμαι της λαϊκής (και δη μαϊντανών) εδώ και χρόνια Παύλε. Αισθάνομαι λίγο πιο ήσυχη, σε προσωπικό επίπεδο έτσι. Αν το σκεφτόσουν λίγο πάντως και κατέβαινες ως συνδυασμός "Παστίτσιο" είμαι σίγουρη ότι θα μάζευες έναν πολύ σεβαστό αριθμό ψηφοφόρων. :P

    Φιλιά και καλημέρες.

    ReplyDelete
  16. Mπραααααβο, έκανες πατσίτσιο και δεν έβαλες μια φωνή!!! νάρθω με το πιατάκι μου!!! Μπράααααβο, ωραία συμπεριφορά, στους φίλους μπλόγγερ!!! μμμμ!
    Βρε, να σου καεί απο πάνω και να μην φας τοοοσο δα!!! και να το στείλεις καμμένο στα κόμματα!!!

    χα χα χα !!!

    την καλημέρα μου !!

    ReplyDelete

Πόσα μυστήρια να λύσω πια?