14.11.08

Η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ ΚΑΙ Ο MAHLER


Σήμερα έχω την χαρά να φιλοξενώ έναν φίλο! Τον αγαπητό Mahler, σε ένα ανατρεπτικό του κείμενο. Απολαύστε τον!!!

Η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ ΚΑΙ Ο MAHLER

Καθόμουν αμέριμνος στην Louis XV πολυθρόνα μου πριν λίγες μέρες μιλώντας στο τηλέφωνο με ένα φίλο μου στο εξωτερικό, όταν κατάλαβα πως είχα και 2η γραμμή.

-Μπαράκ bro, πρέπει να σε αφήσω γιατί κάποιος με παίρνει. ΟΧΙ καλέ, στο τηλέφωνο εννοώ. Τα φιλιά μου στην Μισέλ και τα παιδιά, και όταν με το καλό εγκατασταθείτε στο D.C. πείτε το μου να σας στείλω μια νταμιτζάνα λάδι από την Μάνη.

-Παύλο, τι έκπληξη είναι αυτή? Που βρήκες το τηλέφωνό μου?

- Ήμουν στα ΚΤΕΛ Λιοσίων τις προάλλες….

-Καλά μην συνεχίζεις κατάλαβα. Τι μπορώ να κάνω για σένα?

-Να ήθελα να σου προτείνω να γράψεις ένα κείμενο για μένα για την Παρασκευή.

-Με μεγάλη μου χαρά. Έχω περιορισμό στο θέμα ή το μέγεθος?

- Όχι κάνε ό,τι θες.

-Καλώς Παύλο μου θα σκεφτώ κάτι και θα σου απαντήσω σύντομα.

Κλείνοντας το τηλέφωνο άρχισα να αναρωτιέμαι. Το μπλόγκ του Παύλου είναι ένα σοβαρό ιστολόγιο. Να του έδινα να δημοσιεύσει την μελέτη μου «Αποδομώντας την Ιζόλδη – Η ζωή της σύγχρονης γυναίκας στη μεταφεμινιστική κοινωνία της Βομβάης»; Η μήπως την εργασία μου πάνω στη «Σχετικότητα του μινιμαλιστικού σχεδιασμού στην αρχιτεκτονική της Άνω Τραχανοπλαγιάς Ευρυτανίας».

Όμως μετά συνειδητοποίησα πως μου δίνεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπουρδελέψω και αυτό το σοβαρό ιστολόγιο διαλογισμού και σκέψης με την ανεκδιήγητη καφρίλα μου και έτσι πήρα την απόφασή μου.

Χωρίς λοιπόν άλλη αναμονή, σας παραθέτω σε πρώτη σχεδίαση beta 1, την μελέτη μου «Από την Εμμανουέλλα στην Justine, μια σύντομη αναφορά στις ηρωίδες που μας έκαναν άντρες» (οκ ξέρω ό,τι σκέφτεστε πως με μένα δεν έκαναν και πολύ καλή δουλειά, άλλα η πρόθεση μετράει).


Η πρώτη διδάξασα και αυθεντική.

Η Εμμανουέλλα, δεν ήταν πουτάνα, όπως θα έλεγαν οι γριές του χωριού. Ήταν απλά γυναίκα συμφιλιωμένη με τις επιθυμίες της που δεν έβαζε τις κοινωνικές συμβάσεις πάνω από την κάβλα της. Είχε πλήρη συνείδηση της δύναμης που κρύβει το μουνί της και την εκμεταλλευόταν κατάλληλα για να έχει όποιον άντρα επιθυμούσε.

Εκλεπτυσμένη, με τα γαλλικά της, το πιάνο της, σκανδάλιζε το συντηρητικό κατεστημένο, ενσαρκώνοντας την χειραφετημένη γυναίκα κυνηγό που δεν περιμένει να την κοπανήσει ο άντρας με το ρόπαλο στο κεφάλι και να τη σύρει στη σπηλιά του από τα μαλλιά για να της πετάξει τα μάτια έξω.

Καθισμένη στην χαρακτηριστική μπαμπού πολυθρόνα της, ημίγυμνη από κάψα και επιθυμία, η Sylvia Kristel υπήρξε η πραγματική Ιέρεια της ηδονής που στοίχειωσε όλες τις ονειρώξεις και τους αυνανισμούς του αντρικού πληθυσμού της εποχής της.


20 χρόνια μετά την θρυλική Εμμανουέλλα, η Krista Allen πάει στο Διάστημα, ή μάλλον το Διάστημα έρχεται σε αυτήν.

Σε έναν μακρινό πλανήτη, οι κάτοικοί του, έχοντας βιώσει για αιώνες τα καλά της ελεύθερης οικονομίας και του καπιταλισμού, έχουν ξεχάσει πώς να αναπαράγονται με φυσικό τρόπο. Η διαιώνιση του είδους τους γίνεται μηχανικά σε εργαστήρια χωρίς οι ίδιοι να γνωρίζουν τι στο καλό να κάνουν με τα μαραφέτια που έχουν ανάμεσα στα σκέλια τους.

Ένα γκρούπ όμως ψηφοφόρων του Σύριζα, έ… ένα γκρούπ επαναστάτες ήθελα να πω, αποφασίζουν να επαναπροσδιορίσουν την σχέση του είδους τους με το γαμήσι και του Ντεριντά με την Στέλλα Μπεζ. Στην προσπάθειά τους αυτή, φτάνουν με το διαστημόπλοιό τους στο μεγαλύτερο μπουρδέλο του γαλαξία μας τον πλανήτη Γη. Για να διδαχθούν τον έρωτα, διαλέγουν την πιο ξακουστή πηδιόλα του πλανήτη, (όχι την ελληνική οικονομία ανόητοι!!!) την Εμμανουέλλα την ίδια.

Στη σειρά επεισοδίων που τελειώνει με την ανακάλυψη των εξωγήινων από τους άντρες με τα Μαύρα, η Εμμανουέλλα παίρνει έναν έναν τους επισκέπτες από τον άλλο πλανήτη (μεταφορικά και κυριολεκτικά) και τους μεταφέρει στην Γή όπου βιώνουν τρελές σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Κάθε επαναστατική κοινωνική αναφορά στην σειρά αυτή έχει εκλείψει. Η πρωταγωνίστρια είναι μια θεογκόμενα με βυζάρες και κωλάρα με πιστοποίηση ISO ενώ τα καλογυμνασμένα τεκνά στα οποία εστιάζει η κάμερα περισσότερο και από την Εμμανουέλλα, προδίδουν πως σκοπός των παραγωγών ήταν μάλλον να κερδίσουν ένα πιο εναλλακτικό κοινό θεατών.

Γι όσους είναι γύρω στα 20 αυτό όλο μπορεί να ακούγεται κάπως who, άλλα σε εποχές που δεν υπήρχε το ιντερνέτ και η ενοικίαση τσόντας στο βιντεοκλάμπ της περιοχής ήταν επικίνδυνη αποστολή, η Εμμανουέλλα στο Διάστημα υπήρξε το καλύτερο ξεκάβλωμα τόσο για τα str8 μα κυρίως για τα gay αγοράκια στα οποία οι γκόμενες της σειράς προσέφεραν ένα τέλειο άλλοθι σε περίπτωση που τους έπιαναν οι γονείς με το πουλί στα χέρια (δεν λέω στο χέρι γιατί σε όλες τις συζητήσεις μεταξύ ανδρών, str8 ή gay όλοι την έχουν τόσο μεγάλη που χρειάζονται 2 χέρια για την δουλειά).


Και φτάνουμε στην πραγματικά αγαπημένη μου Justine. H μικρή και αθώα Justine, είναι φοιτήτρια σε μη κρατικό μη κερδοσκοπικό παρθεναγωγείο, όπου διδάσκεται καλούς τρόπους και παίρνει (μεταξύ άλλων) το πτυχίο της στην Ιστορία & Αρχαιολογία.
Από όλους τους καθηγητές της μας ενδιαφέρει ο αρχαιολόγος Paul Robson ένας υπέρκαβλος καλογυμνασμένος Indiana Jones τον οποίο ερμηνεύει μοναδικά ο Timothy Di Pri . Αφελής και δειλός, ο διοπτροφόρος καθηγητής μαζί με την μαθητευομένη του μπαίνουν σε κάθε είδους περιπέτεια προς αναζήτηση χαμένων θησαυρών, το μόνο όμως που καταφέρνουν είναι να παρτουζώνονται με φόντο τις Πυραμίδες τις Αιγύπτου, το Ταζ Μαχάλ, χαμένες πόλεις των Μάγια κ.λ.π.

Μια σειρά ταινιών, πραγματική υπερπαραγωγή.


Αυτή είναι ίσως η πιο str8 σειρά από όλες, καθώς ο μόνος ουσιαστικός πρωταγωνιστής άντρας της σειράς είναι απλά…αόρατος, οπότε όλα τα επεισόδια ήταν μια θλιβερή δικαιολογία για γυναικείο αυνανισμό. Η όλη σειρά αν και λατρεμένη, είναι μάλλον παρωδία και βλέπεται συνοδεία μπύρας, πίτσας και ξυροκάρπιων, παρά χαρτομάντιλων (χμ, μήπως αδικώ το λεσβιακό κοινό εδώ???).
Και κλείνουμε την ρετροσπεκτίβα μας, με μίαν άλλη ανεκδιήγητη σειρά της οποίας δεν βρήκα τίτλο και λοιπές πληροφορίες, άλλα είχε να κάνει με ένα μαραφέτι σαν τα πρώτα κινητά τηλέφωνα παντόφλες, που όταν το ενεργοποιούσες σε κάποιον τα καβλώνια του έκαναν limit up και αυτός ήθελε να κάνει σεξ με ότι και όποιον έβρισκε μπροστά του. Τρελό γέλιο και διάλογοι άπο άλλο κόσμο.

Αυτά φίλες και φίλοι, μισό να ανάψω τσιγάρο…, I hope this was as good for you as it was for me. Παύλο ελπίζω να μου μιλάς ακόμα μετά από αυτό.

Θα έχουμε ένα υπέροχο Που-Σου-Κου, σας το υπόσχομαι αυτό.

Την άλλη εβδομάδα επιτέλους ο Λάκων!!! Εννοείται ότι το κείμενο το έχω!!!

82 comments:

  1. Αααα και πρόλαβα να αφήσω και το 1ο μήνυμα. Πολύ καλημέρα Πάυλο σε σένα και όλους τους κατοίκους του Πύργου.
    Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία και ελπίζω να μην στο έκανα πολύ μπουρδέλο το σπιτάκι σου.
    Καλό Που-Σου-Κου-Δου ΘΑ έχουμε.

    ReplyDelete
  2. Τι μπουρδέλο καλέ...που έχω πεθάνει στο γέλιο πρωϊνιάτικα!!!! Καλά στο "ο διοπτροφόρος καθηγητής μαζί με την μαθητευομένη του μπαίνουν σε κάθε είδους περιπέτεια προς αναζήτηση χαμένων θησαυρών, το μόνο όμως που καταφέρνουν είναι να παρτουζώνονται με φόντο τις Πυραμίδες τις Αιγύπτου, το Ταζ Μαχάλ, χαμένες πόλεις των Μάγια κ.λ.π."...παραλίγο να πέσω από την καρέκλα από τε γέλια ρε φίλε!!! Να 'σαι καλά ταλέντο μου!!!!

    ReplyDelete
  3. Καλα εχω λυθει στα γελια....τρομερη αναλυση ...Ευγε!

    ReplyDelete
  4. @VK in Athens
    Αγορίνα μου σου άρεσε? ΠΟλύ χαίρομαι.
    By the way έχω λίνκια για κατέβασμα όλης της σειράς Εμμανουέλλα στο Διάστημα αν θες να σε δώσω.
    Καλημέρα, καλημέρα καλημέρα.

    ReplyDelete
  5. @Elementstv
    Για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να μαθαίνουν οι μικρότεροι. Λοιπόν γρήγορα μελέτη γιατί έχουμε ανασκαφή στην Αίγυπτο το Σου-Κου χαχαχα

    ReplyDelete
  6. @Mahler: Καλά που το ξέρεις ότι της είχα δυναμία αυτής της σειράς;;; Με στέλνεις έτσι;;;...ορκίζομαι ότι θα έχω μάθει και διαλόγους απέξω μάλλον!!! Αλήθεια υπάρχει επεισόδιο που δεν έχω δει; Χαχαχαχαχαχαχα!!! Αυτή η τύπισσα πάντως ήταν γκόμενα μεγατόνων!!! Την θυμάμαι στο Anger Μanagement που έπαιζε την πουτάνα....ρόλος γάντι δεν νομίζεις;

    Υ.Γ. Τhanks για το link, αλλά μόνο για μουσειακή χρήση πλέον να το κατεβάσει κανείς. Τα λέμε τρελό αγόρι από κοντά!!

    ReplyDelete
  7. @VK in Athens
    Μα υπάρχει άνθρωπος που δεν του άρεσε?
    Όσο για τα λίνκια, ε, ναι βρε για μουσειακή χρήση α στα έδινα τι νόμιζες lolololol

    ReplyDelete
  8. Την ταινία στην οποία πρωταγωνιστώ εγώ δε βλέπω στον κατάλογο... και ανησυχώ...
    Τις άλλες ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστείς εσύ, τις κρατάω για το μέλλον...

    Είσαι Θεός...

    Σε λατρεύω...

    ReplyDelete
  9. @toymaker
    Μα εδώ γράφω για soft porn. Οι δικιές σου είναι εντελώς Χ-Rated.

    KΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ!!!!

    ReplyDelete
  10. ε την εμμανουελα , τη ζημιες εκανε :))
    μαλερ εισαι τελειος , απο τα καλητερα που εχω διαβασει :)))

    ReplyDelete
  11. Όπως λέει και ο Λιακό: "εδώ θα βρείτε τα πάντα!Πλήρης ανάλυση...!"
    Συγχαρητήρια mahler για αυτό το αφιέρωμα-ντοκουμέντο!
    Πλην όμως θα ήθελα να μου επιτρέψεις να προσθέσω και μια ακόμα ιέρεια του είδους που έστω κιαν δεν ξέφυγε από σοφτ συντηρητισμό της ελληνικής βιντεοκασσέτας μας πρόσφερε πολλές ώρες "δουλειά για το σπίτι". Και φυσικά αναφέρομαι στη μεγαλειώδη Βίνα Ασίκη!!!

    ReplyDelete
  12. Είναι X-rated γι' αυτό και έχουν απήχηση... κάπως πρέπει να κερδίσω και εγώ τα προς το ζην... Ο Francesco έχει να λέει τα καλύτερα...

    Για ποιο video μιλάς; Που το θυμήθηκες; αυτό πάει... έχει γίνει delete... δεν ήταν αρκετά ζουμερό...

    Σε λατρεύω

    ReplyDelete
  13. @lost thoughts, light ,love ,life
    Καλημέρα!!! thanks φιλε μου. Η Εμμανουέλλα τα σπάει!!! Αλλά και η Justine δεν πάει πίσω...

    ReplyDelete
  14. @Καημος
    Α για τα ελληνικά στήθια και κωλομέρια θα έρθει άλλο αφιέρωμα.

    @toymaker
    Ευτυχώς που το έσβησες, ήταν κακοσκηνοθετημένο, με άθλια φωτογραφία, περισσότερους bottom από όσους χρειάζονταν και μεθυσμένο πρωταγωνιστή. Κοινώς μια μαλακία και μισή.

    Αγάπη σε βλέπω για του χρόνου με βραβείο δίπλα στον Francesco ως Best Top Supporting Actor.

    ReplyDelete
  15. Λες να το πάρω το βραβείο; θα το πάρω...

    "Θα ήθελα να ευχαριστήσω, το μπαμπά, τη μαμά και όλους τους bottom που με στήριξαν στην προσπάθεια και τον αγώνα μου..."

    ReplyDelete
  16. @toymaker
    1000 και μία bottoms σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ηδονή. Εκ μέρους του λαού μου ένα μεγάλο μπράβο.

    ReplyDelete
  17. Παρακαλώ... και τα καλύτερα έρχονται... υπόσχεση, απειλή όπως θέλεις πες το...

    ReplyDelete
  18. @toymaker
    Αχ σας παρακαλώ δεν θα ήθελα..

    ReplyDelete
  19. Στραγαλακι μου!
    Σε λατρευω,εχω λιωσει στο γελιο.
    Καλε εσυ εισαι φαινομενο!
    (παλι καλα δεν εβαλες και εδω οπερα)

    ReplyDelete
  20. @STELLA
    E όχι εδώ δεν κόλλαγε όπερα. χαχαχαχα
    χαίρομαι που σου άρεσε.

    ReplyDelete
  21. τι;;; δεν έχει όπερα;;;
    ε ποτέ! αλλά αυτό με την εμμανουέλλα ποτέ μου δεν το κατάλαβα. τον τόσο θόρυβο εννοώ. ακόμα και την εποχή εκείνη. τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. λολ.
    το κείμενο απίστευτο! εύγε. έστω και χωρίς όπερα.
    ποια η παρολίγον παρτούζα;
    και γιατί παρολίγον;

    ReplyDelete
  22. @b|a|s|n\i/a
    Μα γιατί η Εμμανουέλλα τα έσπαγε. Όσο για την παρτούζα, σας παρακαλώ δεν θα ήθελα.

    http://www.youtube.com/watch?v=WmoPWl-9eco

    ReplyDelete
  23. Η Εμμανουέλα στο Διάστημα κυκλοφορούσε και σε βίντεο κλαμπ; Το πότε;;
    Εγώ στο ALTER την πετύχαινα πού και πού. Αυτός ο εξωγήινος..τί μωρό...

    To βίντεο με την παραλίγο παρτούζα μόνο εγώ δεν το είδα!!
    Θα μου το πληρώσετε αυτό!

    Τoy στη δική σου ταινία χρησιμοποιείς και τη μπερζέρα που έχεις σπίτι;(έκανα συνειρμό με την Εμμανουέλα)

    Επειδή δεν ξέρω τί έγινε στο φινάλε, η Τζαστίν με τον καθηγητή πηδήχτηκαν τελικά μεταξύ τους;(μόνο οι 2 τους εννοώ)

    ReplyDelete
  24. @Soula
    Kyκλοφορεί σε dvd στο ιντερνετ. Μιλούσα γενικά για τις τσόντες στα βιντεοκλάμπ.

    Όσο για το επίμαχο βίδεο ούτε εγώ δεν το είχα δεί γιατί οκ εγώ έπαιζα οπότε δεν χρειαζόταν.

    Αχ ναι ο Toy να κάνει φωτογράφηση ως Εμμανουέλλα άμεσα!!!!

    Βασικά δεν ξέρω, για την Justine. Πάντως εγώ έκανα πολλά πράγματα με τι φαντασία μου με τον καθηγητή.

    ReplyDelete
  25. Με φαντάζομαι στην πολυθρόνα και 12 τεκνά με αλυσίδες τριγύρω, να σέρνονται στα πόδια μου...

    Πότε θα την κάνουμε τη φωτογράφηση;

    ReplyDelete
  26. @toymaker
    Μισό να βρώ άλλα 2 τεκνά και ερχόμαστε.

    ReplyDelete
  27. Η τελευταία ταινία δεν ξέρω πως λεγόταν. Το κονσεπτ όμως έχει κυκλοφορήσει και σε κόμικ "το κουμπί της" που το έχει εικονογραφήσει ο Θεός Milo Manara

    ReplyDelete
  28. Όντως, πόλλες αναμνήσεις ξυπνάει το post ... παρεπιπτόντως, ο "ξάνθος" αρχηγος των εξωγήινων μια χαρά παλικάρι ήταν... δεδομένης της γενικότερης "απράγιας" και δυσπροσιτότητας εύρεσης άλλων μέσων και ειδώλων για εκτόνωση, εκείνη την εποχή!¨:-))

    ReplyDelete
  29. απαπααπ
    ολα αυτά υπάρχουν ή τα φαντασιώθηκες?
    μα στο διάστημα?

    ReplyDelete
  30. Καλά παιδάκι μου, να πατωματοποιείς το επίπεδο του δικού σου και ενίοτε και του δικού μου Blog το συνηθίσαμε...τώρα κάνεις καριέρα και στα ξένα σπίτια? Ο τίτλος και μόνο (η Εμμανουέλα και ο Mahler) προκαταλαμβάνει και προκαλεί γέλιο!!! εύγε νέε μου!

    ReplyDelete
  31. παρελαύνει μπρος τα μάτια μου όλη η αρχειοθήκη μεταμεσονύκτιων προβολών του άλτερ! μόνο τρισδαστατα γυαλιά δεν μοίρασες!

    υγ. την άνω τραχανοπλαγιά να μην τη βάζεις στο στόμα σου!

    ReplyDelete
  32. @mamma
    Alήθεια? πάω να τσεκάρω!!!

    @life_traveller
    Άσε γιατί πρόσφατα κατέβασα όλη την σειρά και την βλέπω και κωλάζομαι!!! (όχι δεν είναι ορθογραφικό καλά το έγραψα).

    @sakafiora
    Α, μα δεν είδες τα βίδες? όλα αλήθεια 100%

    @One happy dot
    Είναι πλέον ιερό μου καθήκον να ρίχνω το επίπεδο στα ξένα μπλόγκ. Μα που είναι ο Καποτάκος μου να κάνουμε παιχνίδι?

    @tovene592
    Είναι που δεν έχω να μοιράσω. Κι εσύ παιδί της Εμμανουέλας και της Justin έτσι??

    Και γιατί να μήν την βάζω στο στόμα μου? από εκεί είσαι?

    ReplyDelete
  33. Τς, τς, τς... Τα ύστερα του κόσμου!!!!

    Συγνώμη κιόλας, η Εμμανουέλα ταινίες δεν ήταν; Τι σειρά μου λες;;;

    ReplyDelete
  34. απαπα, κι εγώ που τον νόμιζα επιπέδου αυτό τον τύπο... τσκ,τσκ, πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι τέτοια διατριβή επί του θέματος (ή διαστροφή θα σας γελάσω) δεν την περίμενα, εύγε

    ReplyDelete
  35. είναι ευαίσθητο το θέμα! δεν μπορώ να μιλήσω!
    απλά χιούμορ κάνω (ξέρεις το δικό μου το κρυόκωλο!)

    ReplyDelete
  36. Καλησπέρα!!!!
    Λοιπόν, γνωρίζω αυτή στο διάστημα, αυτή με τα ταξίδια και την Τζαστίν! Τι κερδίζω;;; !!!

    ReplyDelete
  37. Θεόςςςςςςςςςςςςςςςς
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Σε γουστάρω.. γιατί είσαι μέσα σε όλα!!!!!
    Τρελαμένε!!!!!!!!!
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ReplyDelete
  38. ΟΚ! Αυτό το ποστ πρέπει να αρχίσει να κυκλοφορεί σε chain mails, όπως το άλλο με όσα μας θυμίζουν τα 80s!

    Μπράβο στον Μάλερ για το σούπερ ποστ και στον Παύλο που το φιλοξενεί!

    ReplyDelete
  39. αχ η εμμανουέλα ήταν η πρώτη τσόντα που είδα ποτέ σε τιβί. έχω πολύ μεγάλα βιώματα... [μεγάλα σας λέω]

    ReplyDelete
  40. Αποδομώντας την Ιζόλδη – Η ζωή της σύγχρονης γυναίκας στη μεταφεμινιστική κοινωνία της Βομβάης, εγω αυτο περιμενα να διαβασω ολα τα υπολοιπα ειναι οδοντοπαστες.

    ReplyDelete
  41. @Δενδρογαλή
    Βασικά σειρά με ταινιών είναι. Απλά οι πρώτες ήταν κινηματογραφικές παραγωγές τα άλλα στο Διάστημα ήταν τηλεοπτικές, ουσιαστικά σα μίνι σειρά.

    @BLUEPRINTS
    Αχ το μαγάρισα το μαγαζί του Παύλου.
    Τα φιλιά μου στους κατοίκους του Πύργου.

    @tovene592
    Μίλα σκουλήκι!!! πές τα όλα!!!

    @Hfaistiwnas
    την απέραντη εκτίμησή και τον αμέριστο σεβασμό μου!!!

    ReplyDelete
  42. @aKanonisti
    αγάπη το επάγγελμα με έριξε στην τρέλα!!!!! Βασικά η σχολή προς το παρόν άλλα και το επάγγελμα για εκεί το κόβω.


    @Sweet and bitter
    κάντε το chain mail, κάντε το αλυσίδα για το λαιμό, χαχαχαχα, soft porn RULES!!!

    @ProFyLaKtiKo
    Πρόστιχε άντρα, να μην είμαι εδώ να το δώ το μήνυμα να γίνει της κακομοίρας. Καλό ταξίδι αύριο τρελό αγόρι!!!

    @x-oyranoy
    Οκ αυτό θα το κάνω πόστ στο δικό σου μπλόγκ όταν θα κάνεις Ladies Night!!!

    ReplyDelete
  43. Γειά σου Παύλο. Καλώς σε βρήκα. Mahler , όπως πάντα εφευριτικότατος και γεμάτος ιδέες. Φανταστικές και μη. Ξέρεις να δημιουργείς να το πω? Ε? Ναι.
    Παύλο να είσαι πάντα καλά και να περνάς όμορφα.
    Mahler φιλιά.

    ReplyDelete
  44. οταν ειδα justine σκεφτηκα την ηρωιδα του μαρκησιου ντε σαντ και λεω μονο ο μαλερ μπορει να κανει συνειρμο που να ξεκινα απο την εμμανουελλα και να φτανει στη φιλοσοφια του μπουντουαρ

    ReplyDelete
  45. @ILive2LoveMe
    Kαλημέρα, καλημέρα. Να ναι καλά ο Παύλος για την φιλοξενία του. Χαίρομαι που σου άρεσε.

    @uberbastard
    Μου έδωσες τρελή ιδέα τώρα. Πάντως αν ήταν αυτό που σκέφτηκες θα έπρεπε να λέει "Απο την Justine στην Εμμανουέλλα". Λοιπόν μάλλον πρέπει να ανατρέξω στον αγαπημένο μου Μαρκήσιο για κανά μελλοντικό πόστ.

    ReplyDelete
  46. τρελη εμπνευση. σουπερ ποστ. πολυ γελιο. nice.

    ReplyDelete
  47. Σάββατο τριημέρου και έγω αναγκαστικά κλεισμένος στο γραφείο.(Πουτάνα κρίση στο όνομά σου τα αντέχουμε όλα) Τεσπα.

    Ρε φίλε, ευτυχώς που ήμουν μόνος όταν το διάβαζα. Με έχει πιάσει τέτοιο νευρικό γέλιο που πονέσανε οι κοιλιακοί μου (ενοείται οτι τους έχω πλάκα).

    Έχω γελάσει και στο παρελθόν με post σου (ιδιαίτερα σε κάποιες κοινές με equil) αλλά κι αυτό είναι "μέχρι δακρύων"

    Thanks !! καλό υπόλοιπο.

    ReplyDelete
  48. @One of the people
    Να δείς που άμα βρώ γκόμενο θα μου κοπεί η έμπνευση....


    @X-MAN
    Αουτς δουλεύεις σήμερα...
    χαίρομαι τουλάχιστον που έκανα λίγο καλύτερη τη μέρα σου.
    Περισσότερη κωμωδία στο μέλλον.

    ReplyDelete
  49. H emmanuela itan i Samantha tis epoxis tis. sexy, aneti me to soma tis, erwtiki, dwtiki, gotieftiki kai otan ekeini to epithimouse oriaka apomakri wste na erethizei kai na min deinei aera.

    prwta erwtika skirtimata sti mikri othoni... to tragoudaki stous titlous apexto kai xaraktiristiko...

    ReplyDelete
  50. mahler?
    Τι σαι συ ρε παιδι μου!
    Σκηνοθετης ποστακιων?
    Αψογα ολα!

    ReplyDelete
  51. @hasapi grammata
    Όπως τα λές είναι!!!!

    @faraona
    merci, merci!!!

    ReplyDelete
  52. Μια ερώτηση.

    Η Εμμανουέλλα ...ζει;

    Πλάκα κάνω. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

    Την καλησπέρα μου.

    vloutis.wordpress.com
    vloutis.blogspot.com

    ReplyDelete
  53. @ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ
    Ω, ναι!!! ΖΕΙ!!!

    ReplyDelete
  54. Η αλήθεια είναι πως καμία Εμμανουέλα δεν είχε σχέση με την Κριστέλ. Η Κριστέλ είναι θεά και πολλές τη ζήλεψαν. Όσον αφορά τη Justine, sorry αλλα δε τη χώνεψα ποτέ!
    Τις καλημέρες μου!

    ReplyDelete
  55. Καλά βρε αγόρι μου, τί πίνεις..; Από τότε που σε άφησα μόνο έχεις πάρει τον κακό τον δρόμο..By the way, το τελευταίο επεισόδιο στο οποίο αναφέρεσαι νομίζω ότι είναι από την πιο πρόσφατη version της Εμμανουέλα και αφορά σε ένα περιλαίμιο με μία καρδιά που φορά το "θύμα" και μία στέκα με μία καρδιά που φορά η Εμμανουέλα στο μέτωπο και αισθάνεται ό,τι και το "θύμα"..τρελό σασπένς και τρελή πλοκή..αναρωτιέμαι πως σου ξέφυγε..τσοντάκια..Καλημέρες επιπέδου..

    Καλημέρες και σε σένα μυστηριολύτη Παύλο..

    ReplyDelete
  56. @Gi Gaga Kouni Beli
    Έχεις δίκιο για την Εμμανουέλλα. Όσο για την Justine ε κι εγώ τον Καθηγητή Αρχαιολογίας καμάρωνα στη σειρά.

    @Όναρ
    Μα πάντα σε αυτή την κατάσταση είμαι χαχαχαχα
    όσο για το τελευταίο επεισόδιο που αναφέρω, για πιο λές αυτό με το μαραφέτι? όχι αυτό δεν έχει σχέση με την Εμμανουέλλα ήταν άλλη σειρά.

    ReplyDelete
  57. Παραδέχομαι την ήττα μου, όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω την τσόντα με το καυλομηχάνημα! Μα να μην μπορώ να θυμηθώ τον ξενικό τίτλο? (και την είχα δει τόσες φορές μικρός! :P)

    Φοβερό ποστ, άξιος!

    ReplyDelete
  58. @hourglass
    Έτσι μου έρχεται να πάρω τηλ στο ALTER να ρωτήσω τον τίτλο.
    Καλημέρα ΓΙατρέ μου.

    ReplyDelete
  59. Αίσχος! Αίσχος!

    Υπάρχει και γκέι κοινό!

    ReplyDelete
  60. @g for george
    μα γιαυτό το κοινό το έγραψα. μή μου πείς πως δεν τις έχεις δεί εσύ.

    ReplyDelete
  61. Εεε... όχι;

    Βασικά κάτι λίγο και στα πεταχτά.

    ReplyDelete
  62. @g for george
    αυτά τα πεταχτά είναι τα ύποπτα...χαχαχα

    ReplyDelete
  63. Mahler, είσαι Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ!

    Η Εμανουέλα είναι το αγαπημένο μου θέμα. Κι εσύ το έκανες απολαυστικό!

    Το ευχαριστήθηκα, γέλασα πολύ, έμαθα και πράγματα που αγνοούσα, είσαι ΑΨΟΓΟΣ!!!


    Πάντα τέτοια! :))

    ReplyDelete
  64. ειδες παυλο μου ; ρεκορ σχολίων παιδί μου, ρεκόρ. Αμ τί νόμισες ,οτι το θυμικό εχει αποχαυνωθεί με τις οικονομικές κρίσεις και τα τοιαυτα ; Μπα, ακλόνητοι εμείς..εκεί....
    φιλια...ειμαστε καλα;

    ReplyDelete
  65. @gatti
    Ευχαριστώ πολύ πολύ. Χαίρομαι που σου άρεσε.

    @ritsmas
    Ακλόνητοι δεν λές τίποτα.

    ReplyDelete
  66. .h mahlerpedia anoikse mprosta mou.

    l.o.l

    super keimeno. bravo mahlerako mou.

    [pws mou ksefyge ayth me to diasthma...paw na thn vrw...lol]

    thn kalimera mou stous agaphtous pavlo kai mahler.

    kalh evdomada na exoume!
    h.u.g.Z.z & k.i.s.s.e.s

    ReplyDelete
  67. @.πavλοs.
    Kaλημέραααα, σου στέλνω το λίνκ ASAPI!!!

    ReplyDelete
  68. Θα πεθάνω από τα γέλια!!! Εγώ πέθαινα για το εναλλακτικό του προγραμματισμό του Άλτερ που έπαιζε αρχαιολόγο και στο καπάκι διαφήμιση για το CD «αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο στο Ηρώδειο». Το είχα κάνει και σταντ-απ κι έπεφτε το μαγαζί από τα γέλια!

    ReplyDelete
  69. @djimDjim
    καλά ο συγκεκριμένος σταθμός τα κάνει κάτι ΄τέτοια κουλά και σε στέλνει στο νοσοκομείο. Χαίρομαι που σου άρεσε.

    ReplyDelete
  70. Λοιπον Εμμανουελα και Τζαστιν με τρελλα λεμε!!! Ναι, τα εβλεπα κι εγω...πραζ';;;;; Το αλλο με τον αορατο κατι μου λεει, αλλα...δεν ενθυμουμαι!
    Παντως, δεν ξερω εσας, εμενα με τραβηξε το εκπληκτικο σεναριο, το σασπενς και οι πανεξυπνοι διαλογοι!
    Οποιος ισχυριστει οτι με διεγειραν οι περιπτυξεις και τα σφιχτα αντρικα κορμια, ψευδεται ασυστολως, αλλα επειδη ειμαι μια κιουρια, δεν θα απαντησω σε κακαοηθειες μεσω διαδικτυου!!!
    Μαλερακο, φιλουρες!

    ReplyDelete
  71. @BUTTERFLY
    μα φυσικά κολλήσαμε όλοι με το σενάριο. Τι με τους παιδαράδες? δεν είμαστε τόσο φτηνοί όσο φαινόμαστε.

    ReplyDelete
  72. H Εμμανουέλα έσπασε όλα τα ρεκόρ σε κλικ και σχόλιο. Αν αυτό δεν είναι επανάσταση τότε ποιό είναι; Καταπληκτικό κείμενο φίλε.

    ReplyDelete
  73. @island
    καλημέρα καλημέρα. Δεν ξέρω αν είναι επανάσταση, πάντως την πλάκα μας την κάναμε.
    Χαίρομαι που σου άρεσε.

    ReplyDelete
  74. Καλησπέρα και μεγάααλο μπράβο για την τρομερή μελέτη και σπουδή του θέματος!
    Φανταστικό PHD του θέματος!
    Εύγε!
    Και εις ανώτερα!!!
    :)))
    Καλό βράδυ!!!

    ReplyDelete
  75. χαχαχαχαχαχα!!!πολυ καλο κειμενο .εχω δει σκορπια επισοδεια απο ολα πλην της εμμανουελας (οχι του διαστηματος)αυτο με τον αορατο αν8ρωπο μεγαλη μαλακιαπαντως.πολυ καλο ποστ ευγε!!!

    ReplyDelete
  76. @kikop80
    Αχ τι έχω περάσει για να αποκτήσω αυτές τις γνώσεις...
    Καλό σου βράδυ!!!

    @guideline
    Πολύ χαίρομαι που δεν ήμουν ο μόνος που τα έβλεπε στο ΑΛΤΕΡ και στο ΣΤΑΡ όταν παίζονταν.
    Καλό βράδυ!!!

    ReplyDelete
  77. πέθανα με την διατριβή σου πάνω στην Μανουέλα.τι γέλιο ήταν αυτό...να σαι καλά... αναμένουμε το Λάκωνα...αν και δεν τον ξέρω..εγώ μονο τον Λακάν ξέρω....είμαι απο χωριό

    ReplyDelete
  78. @sailormoon
    Ton Λάκωνα? ποιό Λάκωνα? χαίρομαι πάντως που σου άρεσε!!!

    ReplyDelete
  79. Καλά ε, το'χεις τρελά λέμε!!! Απίστευτη αναδρομή στα παιδικά μας δρώμενα. Χαχαχα!

    ReplyDelete
  80. @KitsosMitsos
    teλικά όλοι με αυτές τις ταινίες την βγάζαμε μικροί...

    ReplyDelete
  81. ωραια τα ειπες και εδειξες.που να καταλαβουν οι σημερινοι νεοι..
    εμεις στην εμανουελα [μαγαζι στην πατρα]τα βλεπαμε ζωντανα καθε βραδυ
    ...τωρα δεν υπαρχη...μπεζαηδες,μπουζουκι...

    ReplyDelete
  82. @gregory
    Εμ, είπαμε για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί.
    Εμείς στην Νίκαια έχουμε το Cleopatra's Mens Club. Πρέπει να σας κάνω πόστ και γιαυτο κάποια στιγμή.

    ReplyDelete

Πόσα μυστήρια να λύσω πια?