26.9.08

LETS TALK ABOUT SEX...


καλό σου ταξίδι ...







Πως πέρασε η εβδομάδα, είδηση δεν πήρα. Μια εβδομάδα που ποδαρικό, της έκανε ένας ανάδρομος Ερμής, που λες κι όταν ήταν ίσιος κάτι έτρεχε στα γύφτικα.

Τέλος πάντων, είπα να μην γκρινιάξω σήμερα, καθότι Παρασκευή και καθὀτι είναι η μέρα η δικιά σας. Καλεσμένος για άλλη μία Παρασκευή ο αγαπημένος Προβατούκος. Βλέπετε το αστέρι έστειλε δύο ιστορίες, και αποφάσισα να τις παίξω και τις δύο, άλλωστε μοιράζει και κουπόνια για σεξάκι, εμένα μπλοκ ολόκληρο μου έδωσε, οπότε...

Την άλλη Παρασκευή δεν θα υπάρχει καλεσμένος μπλόγκερ. Μας έκανε όμως την τιμή η αρχαιολόγος Αγγελική Κοτταρίδη να μας παραχωρήσει μια ομιλία της με θέμα την εικόνα του φόβου στην αρχαία ελληνική τέχνη.

Αλλά να μην σας κουράζω άλλο, απολαύστε τον Πρόβατο...

10 λόγοι για τους οποίους η κυβέρνηση Καραμανλή πρέπει να απαγορεύσει τώρα το σεξ

Μετά το σεξ, αλλά και πριν από αυτό κάνουμε μπάνιο με τις ώρες. Κακό για το περιβάλλον της χώρας

Όταν έχουμε κάνει σεξ κυκλοφορούμε σαν μαλάκες στο γραφείο ή στο μαγαζί με ένα ηλίθιο χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, γύρω γίνεται πανικός, οι νεκρογραμμές τρέχουν (deadlines), εμείς στον πούτσο μας θυμόμαστε το χτεσινό τσιμπούκι…. Κακό για την παραγωγικότητα της χώρας

Η επιθυμία για σεξ κάνει τους ανθρώπους να λένε ατάκες του τύπου «μανίτσα, ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου», «μήπως να ρίξεις πάνω σου κάτι πιο ελαφρύ…», «φιλαράκο είσαι τρελό πιπίνι, πάμε να μοιραστούμε ιστορίες από το στρατό στο σπίτι μου;» - ΔΗΛΑΔΗ έλεος, αυτό είναι χτύπημα κατά της κουλτούρας, του πολιτισμού και της πχιότητας της γλώσσας της χώρας.

Ένα μεγάλο ποσοστό τροχαίων γίνεται επειδή ο/η συνοδηγός εκτελεί λεκτικό σεξ (oral sex) στην/στον οδηγό του οχήματος. Παράδειγμα θες: δεν χρειάζεται να πάω μακριά – στο πρώτα μας ντέη με την sikia, μου έκανε λεκτικό σεξ την ώρα που οδηγούσα την vespa μου με αποτέλεσμα να πέσω σε ένα λεωφορείο γεμάτο ορφανά, gay, μαύρα εβραιάκια. Ο οδηγός για να με αποφύγει έπεσε από ένα γκρεμό πάνω σε ένα τεράστιο διυλιστήριο. Όλα τα ορφανά, gay, μαύρα εβραιάκια, αλλά και το πλήρωμα του σχολικού σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ η ανατίναξη του διυλιστηρίου είχα σαν αποτέλεσμα να καεί ένας πνεύμονας πρασίνου στον οποίο ζούσαν φώκιες και το τελευταίο ζευγάρι πάντα. Επίσης στο ίδιο πνεύμονα πρασίνου υπήρχε το τελευταίο δείγμα του φυτού που περιέχει μία ουσία που είναι απαραίτητη για την θεραπεία του Aids. Και όλα αυτά από ένα τσιμπούκι του Sikia. …όχι, όχι, δεν υπάρχει καλύτερος σε αυτόν τον τομέα σε όλη τη χώρα, την ευρώπη, την γη…
Η υπερβολική άσκηση του sex έχει σαν αποτέλεσμα να μην αναπτύσσεται η βιομηχανία πορνό στην Ελλάδα.. έτσι ο Γκουζγκούνης πεινά, η Σπάθη λιμοκτονεί και το κράτος έχει διαφύγοντα κέρδη από την φορολογία μίας βιομηχανίας που θα μπορούσε να είναι ο στηλοβάτης της οικονομίας, όπως γίνεται στην USA.

Χωρίς sex δεν θα είχαν γεννηθεί οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι γκομενίτσες που οδηγάνε στην κίνηση γράφοντας μηνύματα στο κινητό, οι τύποι που αφήνουν ανοιχτό το νερό την ώρα που ξυρίζονται, οι κάφροι και πολλοί πολλοί άλλοι ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ 2.0

Χωρίς sex το επιστημονικό δυναμικό της χώρας δεν θα είχε κρίσεις τύπου «όλοι γαμάνε σε αυτήν την χώρα εκτός από μένα το nerd, μην μου μιλάτε απόψε θέλω μόνος μου, άσε με άσε με δεν κάνω άλλο έρευνα για το φάρμακο κατά του καρκίνου, ΕΧΩ ΠΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ σου λέω». Έτσι η χώρα θα είχε ήδη προσφέρει στην ανθρωπότητα το φάρμακο κατά του καρκίνου.

Αυτά σε πρώτη φάση. Νομίζω καταλαβαίνεις που το πάω…. μιλάμε ότι το σεξ ή η επιθυμία για αυτό είναι βόμβα στα θεμέλια της χώρας. και επειδή το πρόβατο είναι διαδραστικό πάνω από όλα τους υπόλοιπους 3 λόγους για να συμπληρωθούν οι 10 θα πρέπει να τους βρεις εσύ, σέξυ βιούερ! Άντε, άντε, άφού το έχεις, το ξέρω!

Πριν σας αφήσω θα ήθελα να διατυπώσω μία απορία… Οι gay απάτσι όταν κάνουν chat σε gay sites, τι nick χρησιμοποιούν; Θέλω να πω, όταν ΗΔΗ έχεις ένα όνομα του τύπου «Χοντρό_Κάτω_Κεφάλι» ή ή «Πέος_με_Φλέβες_τόπους_τόπους» ή «Το_Καλύτερο_Τσιμπούκι» δεν είναι πάρα πολύ προβληματικό να βρεις κάτι ακόμα πιο περιγραφικό για να μπεις στο chat room; Μαλάκα, Now that's a problem που αν είχα, θα είχα λιώσει στο άγχος.



Μπεεεε όπως πάντα.

21 comments:

  1. Εννοείται ότι πρέπει να απαγορέψει το σεξ! ΤΑ παιδακια στην εφηβεία, όλο εκεί έχουν το νου τους, και πάνε περίπατο τα μαθήματα! Θα οφελήσει και στην παιδεία το σύστημα αυτό!
    Φιλιά και στους δύο!

    ReplyDelete
  2. Τι λεει το προματο?δεινα θα χτυπησουν την χωρα τουτη αν απογορεψουμε το σεξ.Με τι θα ασχολουμαστε?ακου εκει παραγματα.Θα σου τα καταριψω ενα ενα τα επιχειρηματα.
    1)δεν κανουμε ολοι μπανιο πριν-αυτα τα κανετε εσεις τα προβατα που το μαλλι σας σκονιζεται ευκολα- η μυρωδια του σωματος ειναι διεγερτικη γιου νοου.Μετα το σεξ ακολουθουν τα μετακαρτακτικα που καιρος για μπανιο.Μπανιο πριν βγουμε εξω(εξαιρεση αν βρισκομαστε ηδη εξω) που στο κατω κατω ενα μπανιο την ημερα το κανουμε.
    2)αν το σεξ ειναι μερος της καθημερινοτητας θα περιοριστουν τα φαινομενα αυτα κατα 69% τουλαχιστον-ερευνες του Συκια που ξερει απο σεξ
    3)το προβλημα αυτο το δημιουργει η κακη διαπαιδαγωγιση των παιδων που διαβαζουν φανατικα προβατο -εχεις κανει αναλογο post δεν φταιω εγω,δινεις δικαιωματα.Τη λυση θα δωσει και εδω ο Συκιας (τοσο καιρο με το προβατο εκανε Phd και βαλλε στο θεμα)
    4)δεν θα χρεωσεις που αντι να μαθεις να οδηγεις κοιταγες να μαθεις να βαζεις μονο την οπισθεν με το δασκαλο οδηγησης.για αυτοκινητο πηγαινες σε vespa κατεληξες.Εξαλλου τα πηρες στο λαιμο σου ΟΛΑ τα ορφανα,γκει,μαυρα,εβραιακια και τα παντα (ξεχνα τις φωκιες)και οσο για το φυτο παειιιιι.Τι αλλο μπορει να συμβει?ε?οσο για τη βιομηχανια πορνο στην Ελλαδα δεν εχεις ακουσει τιποτα για DVD που πανε και ερχονται ολοι τα εχουμε δει.Η Ελλαδα επειδη ειμαστε μικρη αγορα τα στελνουμε και εξω και λογο πχιοτητας και μεγεθους(ξερεις εσυ) οι αμερικανοι δεν μπορουν να μας ανταγωνιστουν.Ετσι η οικονομια της Αμερικης περναει κριση αν εχεις ακουστα (και η Ρωσια στεκεται ξανα σιγα σιγα στα ποδια της drop on you)
    5)συμφωνω αλλα χωρις σεξ δεν θα ειχα γεννηθει και ΕΓΩ(αυτο και αν ειναι επιχειρημα)
    6)ναι κατεστρεψε πρωτα εσυ το φυτο gia to Αids και μετα μας στεναχωριεσαι για τον καρκινο.Η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη απο αυτα που περιγραφεις,υπαρχουν team σωματικης ανατασης και αναστασης για τους ερευνητες στο εξωτερικο τουλαχιστον και στο Ελλαδισταν μετα τα κουπονια 2.0 εχει λυθει το προβλημα
    Και επειδη σε μενα μιλουσες οταν ελεγες σεξυ βιουερ θα σου πω και τι κανει ενας γνωστος μου απα-ρ-τσι που ονομαζεται Το Σφιχτο το Κωλαρακι ,βαζει ως nick το ονομα σου -τι πιο περιγραφικο απο αυτο ε?- και πεφτουν τα γκομενακια ενα ενα ,χαου γκουντ ιζ δατ

    ReplyDelete
  3. σορρυ για το μεγαλουτσικο comment αλλα το θυμα με προκαλεσε ....

    ReplyDelete
  4. Ως θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Πρόβατο, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω ότι το σεξ πρέπει να ΤΟΥ απαγορευτεί. Δε μας φταίνε σε τίποτε οι άλλοι δισεκατομύρια άνθρωποι του πλανήτη, αλλά στον ποταπό σάτυρο προβατόμορφο τέρας Πρόβατο, ναι να απαγορευτεί!

    ReplyDelete
  5. Αφού δείξω στην Τανίλα, μπορούμε να το καταργήσουμε. Εγώ που το έχω κόψει καιρό θα βγω και νωρίτερα στη συνταξη

    Ασε που δε θα είχε και σκάνδαλο Ζαχόπουλου ο Καραμανλής με αυτήν την σούπερ ουάου μεταρρύθμιση.

    Πρόβατε πέφτω και παίρνω (ρησπεκτς)

    ReplyDelete
  6. Κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό!!!!

    ReplyDelete
  7. ρε παιδια νομιζω οτι τελικα καποιος πρεπει να τα εισηγηθει ολα αυτα. να το κανουμε μεηλ και να το στειλουμε στους αρμοδιους.

    (lol)

    ReplyDelete
  8. χαχαχαχα :))))) Είναι τέλειο!!!
    Φιλιά και καλημέρα :D

    ReplyDelete
  9. Διαπιστώνω ότι σήμερα είναι η Παρασκευή του sex και μη.
    Τί πάθαμε όλοι και γράφουμε για σεξ;

    ReplyDelete
  10. ÒÒ!!!
    Great posting!!!!
    You are Master!!!!!!!!
    Congratulations!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  11. Πολυ μου αρεσει η φωτο με τους μαντρακαδες προβατους, παρτε το μηδεν παρακαλω δεν ακουγεστε... Σεξ? τι ειναι αυτο?

    Νοσοκμειο στην Νικαια?
    Πετραλωνα?
    Γαλατσι?
    118 80

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Τελικά χαίρομαι που διαπιστώνω ότι δεν είμαι ο μόνος που κοντεύει να ξεχάσει τι εστί "σεξ".
    Όσο για την πρόταση του provatoυ θα πω ότι αυτοαναιρείται: Αν απαγορευτεί το σεξ, πώς θα ανθήσει η οικονομία του πορνό (αφού για να γυριστούν οι ταινίες πρέπει κάποιοι να κάνουν σεξ). Αν δεχτούμε ότι αυτοί θα είναι παράνομοι, τότε ενισχύεται η παραοικονομία και όχι τα επίσημα κρατικά ταμεία, γιατί το κράτος δεν μπορεί να φορολογεί παράνομες δραστηριότητες...
    Για άλλη μια φορά το provato δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο: στηρίζει το κεφάλαιο και την πλουτοκρατία! Φροντίζει για να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και να στερηθεί ο φτωχός πολίτης τη μοναδική χαρά που έχει στη ζωή με τον ιδρώτα (και άλλα σωματικά υγρά) του.
    Καλημέρα
    (σαν ανακοίνωση της Παπαρήγα ακούγεται το σχόλιό μου, πιστέψτε με ήταν τυχαίο).

    ReplyDelete
  14. Δηλαδή όταν λες να απαγορευτεί, εννοείς και στους δεσπότες;
    Και στους αρχιμανδρίτες;;
    Και στους μοναχούς του Αγίου Όρους;;;

    Τα ύστερα του κόσμου!!!!!

    ReplyDelete
  15. αφού μου εξηγήσετε τι κατάλαβε ο Σάντος και χάρηκε, να συμπληρώσω ότι συμφωνώ με την απαγόρευση, μου αρέσουν γενικά τα απαγορευμένα, τύπου ποτοαπαγόρευση, τα μαγαζιά να κλείνουν νωρίς, κλπ. Το απαγορευμένο λειτουργεί ως διεγερτικό (ελπίζω όχι μόνο σε μένα γιατί θα πρέπει να το κοιτάξω...)

    ReplyDelete
  16. Καταπληκτικό φίλε. Να σταματήσει το sex εδώ και τώρα. Ήρθε η ώρα να κάνουμε σεξ...

    Καλησπέρα

    ReplyDelete
  17. Γεια σου ρε προβατούκο! "Εγραψες" πάλι. Εχεις όμως ένα ...θέμα με τη συκιά ή είναι ιδέα μου;

    Φιλιά!

    ΥΓ. Καλησπέρα Παυλούκο μου! :)

    ReplyDelete
  18. Ψάχνω να βρω κι άλλους λόγους σοβαρούς λόγους, αλλά δεν μπορώ. Νομίζω ότι έχεις αναφέρει τους πιο σημαντικούς! Νομίζω όμως ότι θα πρέπει κάποιος να απαντήσει σε αυτό το post με τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει να απαγορεύσει το σεξ η κυβέρνηση. Έτσι για να υπάρξει και ο αντίλογος.

    ReplyDelete
  19. fantazesai nick "xontro panw kefali"???
    smooch sexy baby!!

    ReplyDelete
  20. www.arelis.gr
    εριεχει ερωτονομικον που σοκαρε κοινο και κριτικους με την ωμοτητα των σεξουαλικων του σκηνων

    ReplyDelete

Πόσα μυστήρια να λύσω πια?