3.10.14

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος ...

Γνωριστήκαμε με τον Πάνο στο Page 31. Είναι από την νέα φουρνιά ηθοποιών, που δεν πιστεύουν ότι είναι ηθοποιοί. Είναι από την κατηγορία των παιδιών που σου μιλάνε στον πληθυντικό, όσο κι αν αυτό σου σπάει τα νεύρα.


Με πήρε τηλέφωνο για να κάνουμε μία συνέντευξη εν όψει της παράστασης που ανεβάζουν παρέα με τον Νίκο Μίχα και τον Άρη Καλλέργη, στο ELIART, Σάββατο και Κυριακή 4 και 5 Οκτωβρίου. Το όνομα αυτής "Μέχρι να μας χωρίσει ο Θάνατος", του Ρεμί Ντε Βος και σε σκηνοθεσία του Αποστόλη Ψαρρού.


Έλα που εγώ δεν κάνω αυτό τον καιρό ραδιόφωνο. Έλα όμως που από την άλλη ήθελα να δω την ομάδα, γιατί έχω ακούσει τόσο εξαιρετικά λόγια για αυτούς. Τους κάλεσα για καφεδάκι λοιπόν και κουβεντούλα. Συνεπέστατα ήρθαν στην ώρα τους βαμμένα λευκά σαν φαντάσματα. Ο λόγος; Ήρθαν από πρόβα κατευθείαν και επειδή ήθελαν να είναι συνεπείς στην ώρα ούτε που τους πέρασε από το μυαλό να ξεβαφτούν. Φτιάξαμε καφεδάκια, βάλαμε μουσική και πιάσαμε την κουβέντα.

Τα παιδιά αποδείχτηκαν με απίστευτο χιούμορ, με πάθος για αυτό που κάνουν και εξαιρετική παρέα. Ε, αυτό ήθελα να το μοιραστώ. Άνοιξα λοιπόν τα μικρόφωνα κι άρχισα να ηχογραφώ την κουβέντα μας. Κρυφά. Γιαυτό το αποτέλεσμα ακουστικά μπορεί να μην είναι το καλύτερο. Στην πορεία βέβαια τους το είπα. Το ηχητικό της κουβέντας μας είναι αυτό. Έχει γέλιο κι όχι μόνο. 


Εγώ το Σάββατο θα πάω να τους δω. Εσείς;

11 comments:

  1. Αύριο, ε. Χμ παίζει και να σας δώ εκεί. Πολύ καλημέρα σας αγαπητέ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα το χαρούμε ιδιαίτερα!!!!

      Delete
  2. Καθαρές απόψεις και συνειδητοποιημένα τα παιδιά κι είμαι σίγουρος ότι κι αύριο το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό (εντάξει, ο μίμος της παρέας τα "σπάει")

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο μίμος δεν παίζεται λέμε χαχαχα

      Delete
  3. είδα τον τίτλο και είπα "παντρεύτηκε την αρραβωνιάρα το κάθαρμα και δεν μας κάλεσε "

    πολυ χαιρομαι που ξαναακουω την φωνουλα σου Παυλο μου,μπράβο στα παιδιά!!!
    ασε με τωρα.......ακουω τη συνέντευξη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εσένα δεν θα καλούσα? Απαπαπα, δεν θέλω τέτοια!!!!

      Ναι την ξανακούς λες κι είχες καιρό να την ακούσεις, χαχαχαχα

      Delete
  4. ααααααααααααααα και ωραια μουσικά χαλιά!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι μουσικές επιλογές των παιδιών!

      Delete
  5. Αγαπητέ Παύλο,

    Φοβούμαι πως πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι από τούδε και στο εξής όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα σας απευθύνονται στον πληθυντικό, όπως άλλωστε κάνουν ήδη σε εμένα! Είμεθα, βλέπετε, σε μία κάποια ηλικία που, προφανώς, εμπνέει σεβασμό!

    Με εκτίμηση,
    Μελιστάλαχτη...

    ReplyDelete
  6. συνήθεια ο πληθυντικός όταν, όντας ηθοποιός, απευθύνεσαι πάντα σε πολλούς. Υπάρχει χειροκρότημα στον ενικό ;
    Ξενικός

    ReplyDelete

Πόσα μυστήρια να λύσω πια?