2.8.14

Ατάκτως ερριμμένα...

Περνάει ο καιρός, περνάν οι μέρες και κυρίως όταν τις μοιράζεσαι με ανθρώπους που αγαπάς. Με ανθρώπους είπα κι όχι ανθρωπάρια που έχουν γεμίσει τα πάντα, σαν τις κατσαρίδες ένα πράγμα. Ανθρωπάρια μίζερα, μισθοφόροι με όπλο τους την πένα και το μικρόφωνο. Σιγά μην μπω στην πολυτέλεια να τους ονοματίσω. Σιγά μην τους κάνω την χάρη για περισσή διαφήμιση σ' αυτούς και στα μέσα που δουλεύουν.

Την προηγούμενη Δευτέρα λοιπόν, παρέα με αγαπημένους ανθρώπους, αλλά κι ένα νέο ανθρωπάκι που μπήκε στην ζωή μου κι έκλεψε την καρδιά μου με το υφάκι του και το βλέμμα πάνω από τα πράσινα γυαλιά του αλλά και με χιλιάδες άλλους πήγαμε Σύνταγμα. Πήγαμε στην Χαρούλα.
Γράφτηκαν τα χίλια όσα. Εξ' ου κι ο πρόλογος. Πήγε να προμοτάρει το νέο της cd, τι θέλει και τραγουδάει, θυμήθηκε ξαφνικά να κάνει επανάσταση και άλλα όμορφα κι ωραία. Λοιπόν όσοι πήγαν είδαν, άκουσαν και το κυριότερο συγκινήθηκαν. Είναι μεγάλη η Χαρούλα είτε σου αρέσει είτε όχι. Ακόμα κι όταν δεν θα μπορεί η νότα να βγει από το στόμα της η Χαρούλα θα συγκινεί. Γιατί η Χαρούλα δεν διεκπεραιώνει το τραγούδι σαν μερικές άλλες και μην ανοίξω τώρα το στόμα μου. Η Χαρούλα ζει το τραγούδι. Η Χαρούλα είναι το τραγούδι. Η φωνή της βγαίνει από την ψυχή της μέσα. Βαθιά.

Κι αν χρειαστεί να αλλάξει η παράνοια που ζούμε, πολύ θα το γούσταρα η Χαρούλα να είναι αυτή η σπίθα που θα τα κάψει όλα. Τίποτα δεν πάει Χαμένο. Ούτε το Σύνταγμα, ούτε κι η Μύκονος. Μεταξύ μας θα το ήθελα πολύ να ήξερα τον παραγωγό της Χαρούλας. Πρέπει δυό τρία εγκεφαλικά να τα τράβηξε. Μα επιτρέπεται σε λίγες μέρες να δίνει την μεγάλη της συναυλία κι αυτή να κάνει και μία δωρεάν; Και μία ερώτηση ... ποιος άλλος "καλλιτέχνης" έχει τα κότσια να το κάνει;

Ουφ! Ξαλάφρωσα! Αλλά αλήθεια γιατί ξεκίνησα να γράφω αυτό το ποστ; Α!!! Ναι!!! Τώρα που ξανιάπασα το blogging είπα να θυμηθώ και τα παλιά. Τι εννοώ λέγοντας παλιά. Το πάλε ποτέ, τον παλιό εκείνο τον καιρό, κάθε post είχε κι ένα τραγουδάκι. Τώρα δεν έχει τραγουδάκι. Έχει ολόκληρο δίωρο.


Πάμε παρακάτω. Χθες είχαμε και γενέθλια εις τον πύργο αψηλά! Τι εννοώ; Το κορίτσι μας. Έκλεισε τα 14 της χρόνια. Αυτό το πλασματάκι που εδώ και 14 χρόνια είναι μαζί μας στα καλά και στα άσχημα. Αυτό το πλασματάκι που μας δόθηκε όταν 40 ημερών κι από τότε είναι το παιδί μας. Ναι καλά το καταλάβατε. Για την Tamar μιλάω. Για αυτό το σκυλί με την ψυχολογία γάτας, που δεν γουστάρει πολλά πολλά και σε εξετάζει με τα γαλάζια της μάτια. Να μας ζήσει ομορφιά μου!!!
Μπήκε ο Αύγουστος και μπάνιο ακόμη γιοκ! Άδεια μετά τις 10. Υπομονή και μέχρι τότε ... η λύση των παιδικών μου χρόνων. Μαγιό, σαγιονάρα, λάστιχο και μπαλκόνι! Και μετά παγωμένη Marea! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο μέχρι να ξεχυθώ στις παραλίες;

14 comments:

  1. Μόνο όσοι είμασταν παρόντες καταλάβαμε τι συνέβει στο Σύνταγμα και τι εστί Χαρούλα, κατά τ' άλλα το έχουμε πει αρκετές φορές, κλείνουμε τηλεοράσεις, δεν διαβάζουμε κατευθυνόμενο τύπο και πάμε για άλλα και καλύτερα
    Χρόνια πολλά στο κορίτσι που μας έχει προσφέρει τόσα πολλά και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους (η δική μου άδεια μόλις ξεκίνησε)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου!

      Καλές διακοπές!

      Delete
  2. Βγήκαν και έκραξαν την Αλεξίου, η Βούλτεψη, ο Άδωνις και το σκήνωμα της Χούντας ο Μαστοράκης. Τα σκατά και τα απόσκατα δηλαδή.

    Όσο για την Ταμαρούλα, χρόνια της πολλά!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Από σκατά Μαλεράκο χορτάσαμε πια!!!

      Delete
  3. Εγώ το βλήμα δεν το είχα πάρει χαμπάρι, ειδάλλως θα ήμουν εκεί, το κατάλαβα την επόμενη μέρα με τα μύρια όσα γράφτηκαν... δεν υπάρχει ελπίδα λουστράκο μου, καμία σε τούτο τον τόπο. Καμία.

    Στην Ταμάρ φιλί στο μουσούδι κι ας μη με θέλει παρά μόνο αν τρώω κανά σουβλάκι. Είναι κυρία. Είναι υπέροχη και όμορφη πολύ... φιλιά και στους 2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν είσαι βλήμα μικρέ, ερωτευμένος είσαι χιχιχι

      υγ σε έδωσα κανονικά!!!

      Delete
  4. Παρέα και εγώ κάτω εκεί θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου στο το είναι Χαρούλα ακόμα και τώρα που οι νότες δε βγαίνουν τόσο μελωδικά και άνετα όπως παλιά!Είναι αυτό το γαμημένο το συναίσθημα το ρίγος που σε διαπερνά!
    Την Καλησπέρα μου!!!
    Και φυσικά τα πολλά φιλιά μου στην Ταμάρ!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έλα ρε!
      Κρίμα που δεν βρεθήκαμε!!

      Delete
  5. Αχ αγαπητέ, και εγώ στις 14 φεύγω! Με το καλό να έρθει αυτή η ώρα!!
    Χαρούλα είδωλο.. δεν υπάρχουν λόγια..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Με το καλό!!!

      Καλά να περάσεις!!!

      Είδωλο και λίγα λες...

      Delete
  6. Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μας Ταμάρ!!!!!!! Να σας δίνει πολλές πολλές χαρές.... ακόμη και σε διακοπές μπαλκονάτες!!!!!!
    Όσον αφορά την εκδήλωση με την Χαρούλα, δεν διαβάζω ξινά, πικρόχολα σχόλια για ανθρώπους καταξιωμένους πια, που δίνουν το παρόν εκεί που οι άλλοι λακίζουν!!!
    Άντε καλές μας ... διακοπές!!!
    Πολλά πολλά φιλιά στο αγαπημένο τρίο!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marimar μου αγαπημένη, άντε ξεκουβάλα κι έλα κι εσύ μπαλκωνάτη!!!

      Νομίζω θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!

      Delete
  7. Ρε εσύ. Πάλι μπλογκάρεις; Μπράβο! Χρόνια πολλά και στο κορίτσι σου. Μας έχετε λείψει.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μπλογκάρω, μπλογκάρω!!!!!!!!!!

      Delete

Πόσα μυστήρια να λύσω πια?