4.11.11

Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι, όλα κι αν τα δώσαμε!!!


Αυτό ήταν πάμε παρακάτω με φαντάσματα παρελθόντος, με ανθρώπους που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν, δυστυχώς όχι ερήμην μας.

Απλά στο καταστατικό της ΕΕ δεν υπάρχει πρόβλεψη για έξοδο χώρας. Οπότε τι θέλει να μας πει ο ποιητής? Κάντε το δημοψήφισμα και κάντε την με ελαφριά πηδηματάκια!!!

Τα κουτά παιδιά, νομίζουν ότι έτσι απλά θα καθαρίσουν? Μα ακολουθεί η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία.

Αχ φίλη τα έλεγες αλλά ποιος σε άκουγε? Αληθινή σε όλα, ακόμα και στον χρόνο που θα γινόντουσαν.

Οι Κινέζοι ακούσατε, είπαν στους φίλους Ευρωπαίους λύστε την κρίση μόνοι σας. No money no honey dear!!!

Και τώρα ποιος? Ο Αντωνάκης? Μα συμφοιτητές με τον Γιωργάκη και συγκάτοικοι σαν φοιτητές. Δεν είμαι συνωμοσιολόγος αλλά βρε παιδιά ταυτόχρονα ο ένας Πρωθυπουργός και ο άλλος Αρχηγός Αντιπολίτευσης. Τυχαίο? Δεν νομίζω!!!

Η Αριστερά? Εδώ γελάμε. Ακόλουθοι και ανακόλουθοι. Γαντζωμένοι σε φαντάσματα του παρελθόντος, διαιρεμένοι και ας μην πω άλλα.
Δηλαδή? Το μέλλον τελειώνει εδώ? Όχι βέβαια, δεν θέλω απαισιοδοξίες.

Ξέρετε τι πιστεύω? Ότι ποτέ δεν πιστέψαμε στο τι αξίζουμε. Χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ο λαός στην εξουσία, αλλά εννοώ ο λαός και όχι τα κοράκια και τα φαντάσματα του λαού.

Να βάλουμε μυαλό επιτέλους και να ψηφίσουμε όχι βάσει προσωπικών συμφερόντων, αλλά βάσει συμφερόντων της Πατρίδας. Λέξη που έχουμε βγάλει από το λεξιλόγιό μας. Να μου πεις εδώ γράφουμε greeklish τις λέξεις θα θυμόμαστε?

Επιτέλους να τιμωρήσουμε. Αυτούς που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν. Φτιάξανε νόμους για τα μέτρα τους. Καιρός να φτιαχτούν νόμοι και στα δικά μας τα μέτρα. Έλεγχος σε όλους ανεξαιρέτως που κυβέρνησαν από 74 και μετά. Είμαστε σε πόλεμο πλέον. Δεν ισχύει η ασυλία για κανέναν τους.
Και πολεμάμε με τον ίδιο μας τον εαυτό. Τον κακό μας εαυτό. Τις συνήθειές μας. Ελπίζω να μην επικρατήσει πάλι.

Οι μάγκες μέχρι χθες λεφτά δεν είχαν για την υγεία. 13,5 δις τα μοιράστηκαν όλοι τους. Ακούσατε κανένα από αριστερά μέχρι δεξιά να πει, όχι δεν τα θέλουμε, ο κόσμος πεινάει.

Βρε αϊ γαμηθείτε όλοι σας. Υποκριτές που θα έχετε τα μούτρα να μου ζητήσετε και την ψήφο μου την ιερή.

Αχ, σαν τον Τράγκα τράγκα μάνα μου ακούγομαι. Θεέ μου δείξε μου τον δρόμο. Αν είναι να σωθεί η Ιστορία μας, η Αξιοπρέπειά μας, η Πατρίδα μου και στην δραχμή γυρνάω και στην μπομπότα.

Αλλά αυτοί που μας έφεραν εδώ από το 74 και μετά να λογοδοτήσουν. Ακόμα κι απ’ τον τάφο τους. Νομίζω ότι έφτασε η ώρα της Αλήθειας για όλους μας.

Και για να το τελειώσω εδώ με έχει κουράσει αυτή η εξάρτιση από την καρέκλα!!!

8 comments:

  1. ουφ, κουραστήκαμε όλοι πια από αυτή την κατάσταση, καλύτερα μονάχοι τελικά, αυτοί που νομίζουν και πιστεύουν ότι μαζί τα φάγανε ας πετάξουν παρέα με το ελικόπτερο του ΓΑΠ όπως λένε κι οι φίλοι του...

    ReplyDelete
  2. Σωστή ευχή την κατάλληλη ώρα!!!!

    ReplyDelete
  3. αν το κοπάδι πρόβατα (που ήμασταν και είμαστε ακόμα) μεταμορφωθεί σε αγέλη λύκων, τότε αλίμονο σ' αυτούς που παριστάνουν τους βοσκούς!
    Ξενικός

    ReplyDelete
  4. Όλος ο κόσμος είναι έξαλλος πάντως, ασχέτως πολιτικής ιδεολογίας ή κοινωνικής τοποθέτησης. Και αυτό, μέσα στον χαμό που ζούμε, είναι μια μορφή κέρδους.. Φιλιά πολλά!!!!

    ReplyDelete
  5. κΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΜΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ουσττ όλοι

    ReplyDelete
  6. Να μπούνε σ' ένα καράβι και οι τριακόσιοι και να πάνε να φουντάρουνε κάπου. Οικειοθελώς!

    ReplyDelete
  7. Μιλάμε για παγκόσμιο ρεζιλίκι και που θα φτάσει αυτή η ιστορία κανείς δεν ξέρει ακόμα. Φυσικά εμείς (οι πολλοί) θα είμαστε οι χαμένοι.

    ReplyDelete
  8. Μιλάμε για παγκόσμιο ρεζιλίκι και που θα φτάσει αυτή η ιστορία κανείς δεν ξέρει ακόμα. Φυσικά εμείς (οι πολλοί) θα είμαστε οι χαμένοι.

    ReplyDelete

Πόσα μυστήρια να λύσω πια?