8.8.11

ΛΟΥΣΤΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ....

Είμαι ο Παύλος, κανονικά έπρεπε να γράψω ότι είμαι και καλά και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι είμαι blogger για όσους δεν το ξέρουν τα τελευταία 5 σχεδόν χρόνια.

Θα μου πεις και τι σας κόφτει εσάς το πόσα χρόνια είμαι, αφού άντε βαριά βαριά να γράψω μια φορά τον μήνα. Σπουδαίο το κατόρθωμα. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας. Από προσωπική επιλογή γράφω ενυπόγραφα τα 4 από τα 5 χρόνια. Ο λόγος που το κάνω έχει να κάνει και λίγο με τον ναρκισσισμό μου αλλά κυρίως έχει να κάνει με το ότι δεν κρύβομαι από κανέναν και από τίποτα.

Από επιλογή δεν βάζω διαφημίσεις στο υπέροχο αυτό ιστολόγιο, παρά μόνο δουλειές φίλων. Προτάσεις μου είχε γίνει και από κάποια τράπεζα. Φάγανε πόρτα. Θα μου πεις εσένα βρήκε η τράπεζα; Χαρά στα κτυπήματα που έχεις. Έλα μου ντε, το ίδιο είπα και εγώ. Πάντως πόρτα έφαγαν, όπως είχα φάει και εγώ για ένα δάνειο.

Ο λόγος που τα γράφω αυτά είναι γιατί τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύς ντόρος περί ανωνυμίας των μπλογκς. Δεν είμαι ειδικός να κρίνω, ούτε έχω και τις κατάλληλες γνώσεις. Αυτό όμως που με το φτωχό μου μυαλό καταλαβαίνω είναι ένα γενικότερο πλαίσιο καταστρατήγησης ελευθεριών του ατόμου έχει μπει σε εφαρμογή.

Ίσως σε κάποια θέματα θα έπρεπε να μπει ένα νομικό πλαίσιο. Ίσως πράγματα που για σειρά ετών δεν είχαν γίνει, γίνονται μαζεμένα μέσα σε μια μέρα και μας κακοφαίνεται. Ίσως τα περισσότερα δεν είναι και τα δικαιότερα, άλλωστε στοχευμένα πάλι στις πλάτες μας γίνονται. Ίσως, τι να πω.

Αυτό όμως που ξέρω, ίσως γιατί είναι μέσα στο DNA μας, είναι ότι δύο μέτρα και δύο σταθμά, δεν γίνεται. Δεν πάει άλλο. Θέλεις επώνυμο διαδίκτυο αγαπητή μου Κυβέρνηση; Μαζί σου, αλλά θα σε παρακαλούσα να μου δώσεις και τα επώνυμα όλων αυτών που εμπλέκονται στα σκάνδαλα των τελευταίων 30 ετών και ας έχουν παραγραφεί δεν με πειράζει. Έτσι για την Ιστορία βρε γαμώτο. Θέλεις να γράφω επώνυμα; Κανένα πρόβλημα, αλλά και αυτά τα παλληκάρια που με προσέχουν και με περιφρουρούν στις διαδηλώσεις, θα ήθελα να φοράνε αυτά τα γαμημένα ταμπελάκια με το Α.Μ και το ονοματάκι τους, έτσι για να ξέρω ποιόν να ευχαριστήσω και σε ποιόν να στείλω λουλούδια που με γλύτωσε από τους κακούς με τις κουκούλες που θέλαν να μου ανοίξουν το κεφάλι. Άσε που και κάποια είναι γαμισάμπλ μέσα στην στολή τους και ένα φετίχ με την στολή όσο και να το πεις κρυπτοβόσκει, οπότε ποιος είσαι εσύ που μου χαλάς την τύχη;

Ποτέ δεν φοβήθηκα να πω την γνώμη και να πάω ενάντια ακόμα και σε ιδεολογίες που ακολουθούσα και πάντα το έκανα με Όνομα και Επώνυμο! Έτσι θα εξακολουθήσω να κάνω αλλά θα συνεχίζω και να υποστηρίζω τις Ελευθερίες μου αλλά και των άλλων. Η κουκούλα δεν μου πάει, άσε που χαλάει και το μαλλί.

Και αφού είστε τόσο μάγκες εσείς οι 300 που νομοθετείτε ξεκινήστε το ξεσκαρτάρισμα από τα δικά σας μαγαζιά και μετά πιάστε και τα δικά μας. Τότε πρώτος εγώ θα είμαι με το μέρος σας και θα σας χειροκροτώ και θα σας υπσοτηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις. Μέχρι τότε όμως αγαπητοί μου θα είμαστε απέναντι, στα σοκάκια της Πλατείας.

Α!!!! και για να μην ξεχαστώ!!! Βρέθηκε ο τίτλος της εκπομπής!!!

ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΛΟΥΣΤΡΑΚΟ;

4 comments:

  1. Μπράβο Παύλο, με βρίσκεις σύμφωνη (και με το όνομα της εκπομπής :).

    ReplyDelete
  2. Μαζί σου, ναι σε όλα.

    ReplyDelete
  3. ;) ...wraios titlos...ante na arxisei h ekpomph...8a se akouw apo ta ksena!
    h.u.g.Z.z..&..k.i.s.s.e.s

    ReplyDelete
  4. Και πώς ακριβώς θα γίνουν επώνυμα τα μπλογκ; θα μας βγάλει μήνυμα όσων ήδη είμαστε μπλόγκερς ότι αν δεν βάλουμε ονοματεπώνυμο και Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας ή ΑΦΜ, θα διαγραφεί το μπλογκ; θα ζητάει από τους νέους χρήστες τα παραπάνω;
    Θα κάνει συμφωνία με την Google και τον Blogger της για εισαγωγή νέων όρων στην χρήση;

    Δηλαδή πώς το φαντάζονται; ας μας πει κάποιος να ηρεμήσω γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ, καταλάβατε.

    ReplyDelete

Πόσα μυστήρια να λύσω πια?