7.12.10

ΜΕΓΑΛΕ, ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΑΚΙ, PLEASE?

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?

Ο υπουργός μοντέλο, δεν θέλει λέει τα μάρμαρα του Παρθενώνα, πίσω. Απλά τα θέλει με μακροχρόνιο δανεισμό. Και το καλύτερο; Δεν μας το πρότειναν οι Ugly, αλλά ήταν δικιά μας ιδέα!!! Βρε, που πάμε, που πάμε!!!

Δηλαδή αγόρι όμορφο για να καταλάβω, να πάρω πίσω δανεικό, κάτι που μου έχουν κλέψει;

Δεν μας φτάνει το ξεπούλημα στην ζωή μας, τώρα και στον πολιτισμό μας. Καλά κάνει και τους τα χώνει ο Σταμάτης, ποιος Σταμάτης; Ένας είναι ο Σταμάτης, ο Κραουνάκης. Να μας πληρώνουν δικαιώματα πνευματικά, για την κληρονομιά που τους δανείσαμε. Έχε χάρη που το παληκάρι όταν φουντώνει χάνει το δίκιο του, αλλά έχει απόλυτο δίκιο.
Ώρες, ώρες νομίζω ότι βρίσκομαι στην ζώνη του λυκόφωτος, σε ένα παράλληλο σύμπαν βρε αδερφέ.

Αλήθεια η Τζούλια πήρε άδεια από τον υπουργούκο για τα γυρίσματα στην Ολυμπία ή από μόνη της, με δική της πρωτοβουλία, βρε η Αστέρω πήγε; Άντε το καλοκαίρι και στην Επίδαυρο. Να δω Ιφιγένεια με δύο έργα live sex και τίποτα στον κόσμο.

Είχανε δεν είχανε με νευριάσανε πάλι. Ευτυχώς που η Μελίνα την έκανε νωρίς, γιατί σίγουρα αν είχε γλυτώσει τότε, το εγκεφαλικό θα το είχε στην κολότσεπη.

Μεγάλε, άκου, τα μάρμαρα, δεν είναι δικά σου. Κουμάντο στα δικά σου παιχνιδάκια. Ρε, αυτοί πάνε να με χαζέψουν τελείως.

11 comments:

  1. μια χαρα τα λεει ο κραουνακης
    γενικα η ευρωπη μας οφειλει πολλα και τ ονομα της και ξερεις κατι αν και ζουμε αυτη τη γενικη κριση μεσα μας ξερουμς πως ολα παλι με χρονια με καιρους θα μπουν στη θεση τους

    ReplyDelete
  2. To πετυχημένο! Είσαι άκρως δημιουργικός "οι Ugly" ..τέλειο. ...."αγόρι όμορφο" αυτό όμως μη το λές γιατί ρίχνεις το αισθητικό σου επίπεδο χαχαχα.
    Πολλοί έχουν να μας δίνουν και κάνουν τις "πάπιες" αλλά τους ανεχόμαστε και δεν ξέρω γιατί. Συμφωνώ απόλυτα με το Σταμάτη (κι ας φουντώνει, Ελληνας είναι τι να κάνει, βράζει το αίμα!) αλλά δεν φτάνει να τα λέμε μεταξύ μας.

    Αυτό με τη "Τζούλια" το έχασα, με έπιασες αδιάβαστη εδώ. Αααααα η γνωστή....Τσούλ(ι)α. Εεεεε γράψτο σωστά βρε παιδί μου να σε καταλάβω.

    Παύλο μου, να ήταν τα μάρμαρα το πρώτο ή το τελευταίο που έχουν οικειποιηθεί!!!!! Ακόμα και τη ζωή μας.

    Σε ένα φταίμε κι ελπίζω να μη σε θυμώσω κι εγώ. Γιά πολλές δεκαετίες επαναπαυθήκαμε στις δάφνες αυτών που τους δώσαμε και δεν ακούσαμε ένα ευχαριστώ ώστε τώρα μας πήρε από κάτω και ποιός θα μας βγάλει απ'το λαβύρινθο. Φιλιάααααααα

    ReplyDelete
  3. Aν ήταν η Μελίνα θα τους είχε βάλει στη θέση τους!!!!
    Δεν τα φοβόταν τα εγκεφαλικά!
    Άμα μπλέξεις με λαλάκες αυτά παθαίνεις... απαράδεκτος ο βλάκας!!!

    ReplyDelete
  4. μόνο έτσι πάντως θα δούν τα μάρμαρα την Ελλάδα ξανά.

    ReplyDelete
  5. Καλά τα είπε ο Κραουνάκης...

    ReplyDelete
  6. Πρεπει να φυγουν ολοι αυτοι οι ασχετοι γιαπηδες απο τον πολιτισμο. ΕΛΕΟΣ. Δεν αντεχονται.

    ReplyDelete
  7. Βρε, μπας και τριπλάρει, ο υπουργάκος? τάχα μου "δάνεισέ τα μου" να τα δει στην Ελλάδα και μετά "πρίτσ, που θα στα δώσω πίσω, έλα και παρτα"....

    λέω εγώ τώρα βρε παιδί μου, λέω... λες δεν γίνεται ε?

    ReplyDelete
  8. Μου αρέσεις (και) όταν θυμώνεις..:-) Ήθελα να στο γράψω και στο προηγούμενο ποστ αλλά το γράφω εδώ και για τα δύο.. Φιλιά..:-))

    ReplyDelete
  9. Αν αυτός είναι ο τρόπος να τα πάρουμε πίσω, ας είναι. Το ζητούμενο είναι να είναι το μνημείο ενωμένο στον φυσικό του χώρο. Ας είναι με όποια μορφή θέλει.

    ReplyDelete
  10. απο ποτε ενα απο τα 7 θαυματα του κοσμου εγινε εμπορευσιμο?!

    ReplyDelete
  11. Να τα πάρουμε πίσω τα μάρμαρα, ξέχασε το. Μονο έτσι ίσως επαναπατριστούν, αλλά μάλλον λεφτά θα μας ζητήσουν οι Άγγλοι.
    Δεν ξέρω αν είναι Δούρειος Ίππος το όφερ του, αλλά δεν τον έχω για τόσο έξυπνο.

    ReplyDelete

Πόσα μυστήρια να λύσω πια?