8.7.09

b|a|s|n\i/a

Από που να το πιάσω λοιπόν το θέμα και τι εισαγωγή να σας κάνω? Λοιπόν θα μείνω μόνο στο γεγονός ότι η αγαπημένη wintersea αλλά και ο λατρεμένος blueprintsoulis μου απένειμαν το βραβείο. Θέλω να τους ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας, και με την σειρά μου να το απονέμω μόνο σε έναν!!!
Κανονικά ήθελα να το δώσω σε όλους εσάς που έχω δίπλα στα links μου, εκτός από έναν, αλλά μου πέφτετε πολλοί. Έτσι αποφάσισα να το δώσω σε έναν νέο φίλο, που ξεκινάει τώρα και που θεωρώ ότι έχει πολύ καλή γραφή. Ελπίζω και το μέλλον να είναι έτσι. Στον φίλο τον Kahraman που με έχει συνεπάρει με το ημερολόγιο ενός τρελού!!!

Ήθελα να σας πω και για την συναυλία του Michael Bolton, που πήγα. αλλά θεωρώ ότι χρειάζεται νέο ποστ!!! Ένα θα σας πω, ότι άξιζε ήταν τα παιδιά της ασφάλειας!!!

Τέλος πάντων, στο θέμα μας, και το θέμα μας είναι ότι έφτασε η Τετάρτη, η μέρα η δική σας. Φιλοξενούμενος σήμερα ένα από τα καλύτερα παιδιά που είχα την χαρά να γνωρίσω από εδώ μέσα. Τον φίλο μου τον b|a|s|n\i/a. Όσο για την άλλη Τετάρτη, λέω να καλέσω κάποιον που αποφάσισε να κλείσει το blog του αλλά που πιστεύω ότι σε μένα δεν θα αρνηθεί. Στον φίλο μου τον Jimmy Rose!!! Στην ιστορία μας λοιπόν!!!


Τέσσερα Πέντε Έξι

προσπαθώ. να θυμηθώ. εικόνες τρυφερά χαμογελαστές. θυμάμαι μερικές. που σου χτένιζα τα μαλλιά. στο αμάξι. και τραγουδούσα. που έτρεχα στον δρόμο. και σου φώναζα. πιάσε με. και γέλασες. και έτρεξες με το χέρι στο τσεπάκι. μην σου φύγουν τα γυαλιά. θυμάμαι που έπεσα πάνω του. σε μία στροφή. στο αμάξι. όταν σου χτένιζα τα μαλλιά. και έσπασε το δόντι. και σταμάτησα να τραγουδώ. τον κοίταξα στα μάτια. μισοχτενισμένη. μισονευριασμένη. μας χαστούκισες. και φώναζες. φωνές. θυμάμαι που παραπάτησα. και έπεσα. σε κοίταξα στα μάτια. και περίμενα. να με πιάσεις. με έπιασες. μισολαχανισμένος. μισονευριασμένος. με χαστούκισες. που σου έπεσαν τα γυαλιά. από το τσεπάκι. σαν έσκυψες να με σηκώσεις. που λερώθηκα. και φώναζες. φωνές.

θυμάμαι που ζήτησες κόκα κόλα. και χαμογέλασα. εγώ εγώ. να φέρω εγώ. πόση χαρά και πόση υπερηφάνεια μπορείς να νοιώθεις στην ηλικία που αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι μπορείς να τα καταφέρεις; να μεταφέρεις ένα μπουκάλι κόκα κόλα; και πόση ντροπή και άγχος όταν το μπουκάλι γλιστρά από τα δύο σου χέρια που με τόση ιεροτελεστία προσπαθείς να βγάλεις από το ψυγείο; ένα μπουκάλι κόκα κόλα. γυάλινο. σε κοίταξα στα μάτια. ένα συγγνώμη. που κατεδάφισα την προσπάθεια. δεν με ένοιαξε το τσούξιμο στα πόδια. το κοίταξα στα μάτια. το χέρι. στο πρόσωπο. και πάλι. και πάλι. το σπρώξιμο στην πόρτα. του ψυγείου. και φώναζες. φωνές.

θυμάμαι. τον πειρατή. το τόπι. την αλίκη. ζήτησες να αλλάξουμε κανάλι. δεν ήταν κατάλληλο για παιδιά. τα μαγιό. σε κοίταξα στα μάτια. και μίλησα αν πας καλά. αφού είχαμε γυρίσει από την παραλία. και όλοι φορούσαν μαγιό. εκεί να ήταν περισσότερο κατάλληλα; πώς τόλμησα να μιλήσω; και φώναζες. φωνές. με έσυρες από τον καναπέ. στο πάτωμα. με τράβηξες από την μπλούζα. να πάω στην κουζίνα. με το τρία. γιατί ήταν ακατάλληλα τα μαγιό. σκίστηκε. και αυτή. μα δεν με ένοιαζε. δεν ήταν καινούργια.

θυμάμαι. που ήρθα στην πλατεία. και φώναζα. χαρές. για το ποδήλατο. χωρίς τις ρόδες. τις βοηθητικές. είχα μάθει στην κατηφόρα. στην ευθεία. πόση χαρά και πόση υπερηφάνεια μπορείς να νοιώθεις στην ηλικία που αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι τα καταφέρνεις; χωρίς τις ρόδες τις βοηθητικές; και πόση ντροπή και άγχος όταν ξεχνάς την στροφή; και δεν τα καταφέρνεις; και πέφτεις στο τραπέζι; στις καρέκλες; να ακούς τα γυαλιά από τα ποτήρια; δεν με ένοιαξε το τσούξιμο στα πόδια. στα χέρια. σας κοίταξα στα μάτια. στην πλατεία. με σήκωσες. κοιτώντας με στα μάτια. σφίγγοντας το μπράτσο. να τα πούμε σπίτι. έφυγα με το ποδήλατο. χωρίς τις βοηθητικές. ήταν κατηφόρα. και ευθεία. ήθελα να γυρνούσα να σας κάνω να το πιστέψετε. ότι έμαθα. χωρίς βοηθητικές. και θυμόμουν την στροφή. μα θα τα λέγαμε σπίτι.

θυμάμαι που δεν κρύωνα. το πουλόβερ στην τσάντα. πρώτη ώρα γυμναστική. με την καινούργια μου φρουίτ οφ δε λούμ. άσπρη. μπουφάν και έτοιμος. ίσως κρύωνες εσύ. όχι εγώ. και φώναζες. φωνές. για το πουλόβερ. πού είναι. να το φορέσω. μα δεν κρύωνα. και είχα πρώτη ώρα γυμναστική. έβρεχε απλώς. θα φορούσα το μπουφάν στις σκάλες. και φώναζες. φωνές. για το πουλόβερ. για το μπουφάν. σε κοίταξα στα μάτια. τράβηξες την μπλούζα από τον λαιμό. την έσκισες. την καινούργια μου την μπλούζα. μέχρι κάτω. σε κοίταξα στα μάτια. έφυγα. με την σκισμένη μου καινούργια μπλούζα. φόρεσα το μπουφάν στην στάση. ήθελα να βραχώ. να κρυώσω. έκανα γυμναστική με το πουλόβερ. και ας μην κρύωνα.

θυμάμαι. το ένα. το δύο. το τρία. και νόμιζα θα συνέχιζες. να μετράς. τέσσερα. πέντε. έξι. μα πάντα σταματούσες στο τρία. και ξεκούμπωνες την λουρίδα. με το τρία. σε κοιτούσα στα μάτια. και ας φοβόμουνα. αυτό που δεν καταλάβαινα. γιατί να πάω για ντους με το τρία. και όχι με το έξι. με το δέκα. με το δεκατρία. με το τρία για ύπνο. με το τρία για μπάνιο. με το τρία στο τραπέζι. και μερικές φορές. μετρούσα. μέσα μου. μετά το τρία. και έτρεχα. και ας μην ήξερα να μετρώ.

θυμάμαι. να προσπαθώ. εικόνες. τρυφερά χαμογελαστές. χωρίς να καταλαβαίνω. τι μπορεί να σημαίνει τρυφερότητα. και την ένοιωσα κάποιες στιγμές. όταν έμαθα να μετρώ. ίσως να μην την ένοιωσες και εσύ. μικρός. στο χωριό. στην κατοχή. και τα δόντια σου χαλάσανε από τις σταφίδες. ίσως να μην την ένοιωσες και εσύ. μικρή. στο χωριό. και μετά τις εφτά το απόγευμα δεν σε αφήνανε να κυκλοφορείς. επειδή απλά ήσουνα κορίτσι.

θυμάμαι. να σιωπώ. τις φωνές. με το τρία. μεγαλώσαμε. περάσατε τόσα. αξεπέραστα. σας βλέπω. τρυφερά. γλυκά. χαμογελαστά. με ένα ποδήλατο. τρώγοντας μερικές σταφίδες. γυρνώντας μετά τις εφτά. πίνοντας κόκα κόλα. με μάθατε. να μετρώ. την αξία. στις στιγμές. μίας τρυφερότητας. τέσσερα. πέντε. έξι. δίχως νούμερα.

30 comments:

  1. παύλε σε ευχαριστώ και πάλι για την φιλοξενία! ένα πανέμορφο βράδυ να έχετε. φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  2. πέφτει το μπουκάλι. σπάει. ξανακολλάν τα χίλια κομμάτια. σηκώνεται. μπαίνει μόνο του στη θέση του. μακάρι να γινόταν. αλλά δεν γίνεται. όχι από μόνο του. θα ξαναπέσει. ξανά. και ξανά. από μόνο του δεν μαθαίνει. ούτε αλλάζει. οι άνθρωποι αλλάζουν. και μαθαίνουν. και... και...

    ReplyDelete
  3. Καλημέρα και από εδώ!!!
    Ωραία ανάρτηση,
    μας δείχνει πως μπορούσαν να εμφυτεύουν στο κεφάλι ενός μικρού παιδιού την καλή συμπεριφορά.. ή μάλλον την μη συμπεριφορά..
    Προσωπικό κείμενο τελικά...

    ReplyDelete
  4. για μια ακόμα φορά ο basnia (που ξέρει ότι εγώ προσωπικά του χρωστάω πάρα πολλά) κατάφερε να με συγκινήσει. Εδώ. Στις διακοπές (μέρος Α'). Δίπλα στο κύμα... Εξαιρετικό.

    υ.γ. όσο για σένα Παύλε, δεν υπόσχομαι. Θα προσπαθήσω και θα σε ενημερώσω έγκαιρα. Αν μου έρθει έμπνευση...
    Καλημέρα.

    ReplyDelete
  5. ....

    Έγραψε πάλι ο b|a|s|n\i/a..
    Απίστευτο κείμενο..
    Τρυφερή η ηλικία και όλο φωνές..
    :(

    Μια αγκαλιά για το φίλο μου..

    ReplyDelete
  6. Τωρα εγω γιατι θελω να σε παρω μια αγκαλια;;;

    ReplyDelete
  7. μέχρι κι εγώ το κατάλαβα. τόσο δυνατό!

    ReplyDelete
  8. Είχα πολύ καιρό να διαβάσω κάτι και να μην μπορώ να κρατήσω τα δάκρυά μου.

    ReplyDelete
  9. Βασίλη,
    δεν έχω λόγια...δάκρυα ίσως, γιατί μου θύμισες........
    Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για να γίνουν γονείς τελικά.
    Μα το μαθαίνουν αφού γίνουν...ή δεν το μαθαίνουν...ποτέ, κι ας είναι εκπαιδευτικοί!Επικίνδυνοι!
    Μια αγκαλιά κι από μένα!

    Πάυλο, πολύ ωραία η ιδέα σου για τις φιλοξενίες!

    ReplyDelete
  10. πω πω, μ'εστειλε το κειμενό σου! ενώ το διάβαζα δημιούργησε μουσική στον εγκέφαλό μου! το κειμενό σου είναι τραγούδι! Υπέροχο!

    ReplyDelete
  11. Ο τρόπος σου, αυτός ο τρόπος..

    ReplyDelete
  12. poly dynates lekseis...eikones...opws panta...apla ayth th fora htan pio entona ola... :) ...poly kalo...

    kalo apogeyma se kai tous dyo sas.

    h.u.g.Z.z & k.i.s.s.e.s

    [me telitses opws panta]

    ReplyDelete
  13. έξι οχτώ έξι οχτώ τρία πέντε εφτά

    ReplyDelete
  14. Βασίλη μου,σπάνιο για άνδρα να γράφει τόσο συναισθηματικά..
    πολύ όμορφο!
    Και μπράβο και στο ν ιδιοκτήτη του βλοκακίου...για την ιδέα του!
    ζηλεύω!:)

    ReplyDelete
  15. Έτσι λοιπόν... Πετάμε ένα κείμενο που κάνει κομμάτια τους αναγνώστες και φεύγουμε... Τέλος πάντων. Υποκλίνομαι στη συγγραφική δεινότητα. Για το περιεχόμενο θα μπορούσαμε να πούμε πολλά. Απλά ας αποφύγουμε όλοι μαζί τα σχόλια για το ποιος μπορεί να γίνει γονιός και ποιος όχι. Ειλικρινά πιστεύω ότι τα χρόνια και οι καταστάσεις σε κάνουν να αλλάζεις στάση σε τέτοια θέματα. Ο επίλογος άλλωστε τα λέει όλα. Καλό βράδυ

    ReplyDelete
  16. [...fairyland]
    και υπέροχο το ηλιοβασίλεμα που έχεις στην φωτογραφία.
    να 'σαι πάντα καλά!

    [b|a|s|n\i/a]
    η φιλοξενία η συγκεκριμένη η αλήθεια είναι, είναι η καλύτερη!
    παύλο να 'σαι πάντα καλά! χαμογελαστός. αγαπημένος. και αγαπητός.
    δεν μου λες όμως δεν κλείνεις κάνα υπολογιστή να ετοιμάσεις κάνα ρούχο που δεν έχεις ετοιμάσει το παραμικρό; οέο; σε σένα μιλάω με τις παύλες. τρέχουμε τώρα.
    τα λέμε πάλι σύντομα. σε εσάς μιλάω. χωρίς τις παύλες. :))

    [Μπάτλερ]
    δυνατά δυνατά γίνονται όλα δυνατά τα αδύνατα. που λέει και μία απίστευτη ύπαρξη.
    όλοι μας μαθαίνουμε. και αλλάζουμε. και βοηθά και η τεχνολογία πολλές φορές. πλαστικά μπουκάλια. αλουμινένια κουτάκια. αρκεί να πιστεύουμε. και να ελπίζουμε. στην εξέλιξη. και των ονείρων μας.
    φιλιά πολλά!

    [Hfaistiwnas]
    καλησπέρα και εδώ!
    εικόνες σκόρπια ξεχασμένες (;) στο κεφάλι ενός μικρού παιδιού.
    έχω ζήσει με αυτό το μικρό παιδί. και ζω. εδώ γύρω είναι. πώς θα μπορούσε να μην βγει προσωπικό; ;)
    φιλιά πολλά!!

    [Jimmy Rose]
    άσε τα μέρη α και βού και πιάσε τα νούμερα. :P σε ποιο είχαμε μείνει;
    και αν δεν σου έρθει η έμπνευση δίπλα στο κύμα το εξαιρετικό πού θα σου έρθει;
    όλα καλά και όλα ωραία; φιλιά πολλά! πανέμορφα να περνάς.

    [jacki]
    δεν τις αντέχω τις φωνές. εγκλωβίζομαι. να κρυφτώ. στην τρυφερότητα μιας σιωπής.
    φιλιά πολλά. και μια αγκαλιά.
    σε λίγο. :)

    [BUTTERFLY]
    αν συνοδεύεται και με παγωτό σοκολάτα με σιρόπι σοκολάτα και κομματάκια σοκολάτα και παγωτό μπισκότο και παγωτό καραμέλα έλα να λιώσουμε!
    φιλιά πολλά!

    [MAD]
    στιγμές δυνατές.
    φιλιά! πολύ καλό σου βράδυ!

    [mamma]
    χαμογέλα! :) δεν ήταν πρόθεση μου να κλάψεις. ειλικρινά. άλλες εποχές τότε. τόσο διαφορετικές. μα και τόσο ίδιες ίσως. από το λίγο που σε γνωρίζω, σε αισθάνομαι μία καταπληκτική μαμά. και ξέρεις μερικές εικόνες μένουν χαραγμένες για πάντα. σε ένα παιδικό βλέμμα. σε ένα παιδικό μυαλό. και λέξεις. και φωνές. και σιωπές. απλά όσο μεγαλώνουμε συνειδητοποιούμε περισσότερα. και όσο συνειδητοποιούμε όλα εκείνα μετατρέπονται σε ένα χαμόγελο. γλυκό.

    [Tonia]
    δεν γεννιέσαι γονέας. γίνεσαι. ακόμα και να μην γίνεις βιολογικά μπορεί να γίνεις διαφορετικά. και μαθαίνεις. μαθαίνεις να ισορροπείς. (και) στις δικές σου ισορροπίες. χωρίς ίσως να τα καταφέρνεις πάντα. για να μιλήσω πιο προσωπικά είναι πολύ καλοί άνθρωποι οι γονείς μου. πραγματικά πολύ καλοί. μαθαίνανε και αυτοί να ισορροπούν σε όσα ίσως θέλανε, σε όσα αποκτήσανε μόνοι τους, σε όσα χαρίσανε, σε όσα μοιραστήκανε, σε όσα δεν είχανε, σε όσα δεν γνωρίσανε και θέλανε να μάθουνε. και ήταν τότε τόσο διαφορετικές εποχές. περισσότερο όταν ήταν και οι ίδιοι παιδιά.
    ακόμα και οι εκπαιδευτικοί τότε (τους) μάθανε ένα παντελώς διαφορετικό και ξεπερασμένο πλέον σύστημα. με τον χάρακα. με το τράβηγμα στο αυτί. με τις φωνές. αχ αυτές οι φωνές.
    φιλιά πολλά!

    [Global Greek]
    πώς θα έμοιαζε η ζωή χωρίς μουσική; μυαλό χωρίς σκέψη. να 'σαι πάντα καλά!

    [Ταχυδρόμοοοοοοοοοος ! !]
    τρόπο τινά :)

    [.πavλοs.]
    πάντα (να) νοιώθουμε την ένταση. ακόμα και όταν (μας) προσπερνάμ(ν)ε.
    πολύ καλό βράδυ τελίτσα! φιλιά πολλά!

    [tovene592]
    καλέσατε την τσικιτίτα. μετά τον χαρακτηριστικό ήχο αφήστε το μήνυμά σας.
    μπιπ.

    [TO ΓΛΑΥΚ]
    έχει φύλο το συναίσθημα; το δάκρυ; το χαμόγελο;
    και boys do cry
    φιλιά πολλά!
    ο ιδιοκτήτης του μπλοκακίου από ιδέες ευφάνταστες άλλο τίποτα!

    [2003aug]
    υπερβάλεις νομίζω. :) για την δεινότητα. για την υπόκλιση. για τα κομμάτια. σας παρακαλώ δεν θα 'θελα.
    δεν ξέρω αν υπάρχουν κανόνες για το ποιος μπορεί, θέλει, αξίζει να γίνεται γονιός. ίσως είναι οι ίδιοι κανόνες που σε κάνουν φίλο, σύζυγο, άνθρωπο. ίσως είναι πρωτίστως θέμα εσωτερικών ισορροπιών.
    πολύ καλό σου βράδυ!

    ReplyDelete
  17. από τα πολύ καλά κείμενα του basnia αυτό που διάλεξες.εκφραστικότατο και αληθινό...

    όμορφη η σκέψη σου να αφιερώνεις μια μέρα για όσους σου έχουν μιλήσει στην καρδιά...

    :)

    φιλιά βρόχινα...

    ReplyDelete
  18. Βασιλούκο μου,
    σου στέλνω το πιο γλυκό φιλί μου και τη πιο σφιχτή αγκαλιά!
    Ήξερες πως σε αγαπάω, μάθε τώρα πως σε λατρευω.
    Το κείμενο σου....είναι πολύ συγκινητικό και όλοι μπορούμε να βρούμε μέσα τα δικά μας βιώματα!
    Αλλά ήσουν κι εσύ αγάπη μου, μεγάλο ζημιαρόγατο! :)
    Τι να κάνουν κι οι γονείς;;;;
    Ο,τι μπορούν για να μας σπάνε τα νεύρα!
    Τα φιλιά μου!
    (Παύλο ωραίο ιστολογιάκι...εύγε)

    ReplyDelete
  19. Πόνεσε πολύ και συνεχίζει να πονάει τούτο το κείμενο.

    Κραυγή
    Διαμαρτυρία
    Κραυγαλέα σιωπή
    Αισιοδοξία
    αλλά και
    Χαμόγελο...
    η γραφή του Βασίλη.
    "b|a|s|n\i/a" και μιλάει μοναχή της
    "b|a|s|n\i/a" σήμα κατατεθέν
    "b|a|s|n\i/a" αξιοπιστία
    "b|a|s|n\i/a" ταξίδι στο όνειρο, το σύμπαν και το άπειρο

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ReplyDelete
  20. ένα δάκρυ και μια μεγάλη αγκαλιά στο πιο υπέροχο, τρυφερό παιδί.

    πάντα θυμόμαστε. αλλά η αγάπη μας κάνει να καταλαβαίνουμε και να προχωρούμε...

    Άντε πήγαινε διακοπές ώσπου να συνέλθουμε! Φιλάκια πολλά :)

    ReplyDelete
  21. [Νεράιδα της βροχής]
    αλήθειες συναισθημάτων.
    φιλιά αγουροξυπνημένα!

    [Εβιτα]
    όχι πολύ σφιχτή. κάνει τόση ζέστη! ανυπόφορη! :)
    βρε έχεις δει πώς πατάει η γάτα; ;)
    φιλιά πολλά πολλά!

    [ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ]
    χαμόγελο!
    να 'σαι πάντα καλά γλαρένια μου! πάντα τόσο γλυκιά! φιλιά πολλά πολλά!

    [ruth_less]
    με κάνεις και κοκκινίζω.
    πάντα να θυμόμαστε. με αυτήν ακριβώς την αλήθεια. των συναισθημάτων.
    τι ώρα είναι; ξύρισμα, μπάνιο και δρόμο.
    φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  22. δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από σένα, βαθιά προσωπική εξομολόγηση με το μοναδικό σου τρόπο, το μέτρημα και το μέτρο μας έγινε άγχος κι εμάς που διαβάζαμε, η χαρά κι η απόρριψη τόσο στενά συνδεδεμένες...
    καλή ξεκούραση όπου κι αν βρεθείς, τα σέβη μου

    ReplyDelete
  23. Είχαμε μείνει στο 81 μισό. Έχουμε πια φτάσει στο 80 φεύγα (και μισό, πάντα). Ελπίζω όμως (και εύχομαι) να σταματήσω κάπου εδώ για λίγο. Πριν το τριψήφιο (και μισό, πάντα).
    Καλησπέρα και καλή ξεκούραση.

    ReplyDelete
  24. Αγαπητέ b|a|s|n\i/a δεν είχα μπει ποτέ στο blog σου, δεν είχα διαβάσει κείμενό σου και διαβάζοντας αυτό το κείμενο διαπιστώνω τι έχανα τόσο καιρό.

    Δεν έχω λόγια! Είναι πραγματικά υπέροχο!

    Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα!

    ReplyDelete
  25. [BLUEPRINTS]
    τι θα ήταν το χαμόγελο χωρίς το δάκρυ;
    επέστρεψα. προσπαθώντας να προσαρμοστώ. και να αφομοιώσω όλες αυτές τις πανέμορφα ζεστές εικόνες που αντίκρισα. να 'σαι πάντα καλά! φιλιά πολλά!

    [Jimmy Rose]
    πόσο λίγο σαν να λέμε; :) να μην σταματήσεις τις στιγμές που σε κάνουν να νοιώθεις αληθινό, ολοκληρωμένο, ευτυχή.
    καλημέρα σου!

    [gatti]
    σε ευχαριστώ πολύ. απλά αληθινό. να 'σαι πάντα καλά! πολύ καλημέρα σου!

    ReplyDelete
  26. είχα καιρό να διαβάσω τόσο παραστατικό κείμενο. μάλλον φταίει που το έγραψες εσύ με αυτό το στυλ σου..

    χιχι :) την καλησπέρα μου

    ReplyDelete
  27. [ProFyLaKtiKo]
    είναι που περιμένεις να πας και διακοπές ;))
    να 'σαι πάντα καλά! φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Πόσα μυστήρια να λύσω πια?