18.4.09

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ... ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΟΥ...

Περίεργη η φετινή Μεγαλοβδομάδα. Για να μην πω καλύτερα περίεργος ο μήνας ο Απρίλης. Μια στο κρύο και μια στην ζέστη με πάει και από ότι ψυχανεμίζομαι, δεν είμαι και ο μόνος.

Ένας θείος από το τίποτα και χωρίς τίποτα μας άφησε χρόνους, ένας φίλος και συνεργάτης αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, πήγε στο νοσοκομείο να δει τι έχει και τσουπ στο χειρουργείο τον έβαλαν. Αγγειοπλαστική, στο τσακ γλύτωσε το έμφραγμα και τα χειρότερα.

Αλήθεια στο Ερρίκος Ντινάν, τους περνάνε από casting τους νοσηλευτές; Δυο βράδια έμεινα εκεί και θου Κύριε τω στόματί μου!!! Κολάστηκα ο άνθρωπος. Σας το λέω, αν πάθω κάτι εκεί να με πάτε, τουλάχιστον θα έχω ανεβασμένο το ηθικό!!!

Ανακούρκουδα, όλο το εορταστικό πρόγραμμα!!! Καλά λένε ότι όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός σπάει πλάκα, και όταν ο Θεός σπάει πλάκα, σπάνε και τα νεύρα τα δικά μας.

Μέσα σε όλα τα άλλα το έτερον ήμισυ, όπως κάθε γιορτές, την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια, για το πατρικό, αλλά μάλλον ψιλοξυνό θα του βγει φέτος, απ' ότι ψυχανεμίζομαι. Ας ελπίσουμε πως όχι, γιατί τα νεύρα μου τσατάλια.
Ας πάμε και στα καλά, άντε Μεγάλο Σάββατο ήρθε και η Ανάσταση έχει γίνει από τις δώδεκα.

Κάτι ταξιδάκια έπεσαν σε γνωστά και μη εξαιρετέα μέρη, τύφλα από τις ρακές, τα ούζα, και να μην πιάσω και τους μεζέδες. Ξέρετε εσείς σε γνωστά απόμερα Λιμανάκια, κάπου στον Ευβοϊκό.

Μέσα σε όλα τα άλλα, μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια εμφανίστηκε φίλος από τον στρατό, που είχαμε χαθεί. Είπαμε να κάνουμε παρέα Ανάσταση, μιας και τα δικά μου σχέδια πήγαν σε άλλη παραλία, να παίξουν με άλλα παιδάκια, αλλά και τα δικά του κάπως έτσι.

Θα θυμηθούμε τα παλιά, τώρα αν θα μας πάρουν και τα ζουμιά, θα σας το πω. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως είναι μετά από τόσα χρόνια. Τα είπαμε τηλεφωνικά μόνο και εν συντομία. Επίσης να μην σας πω, πως με βρήκε, γιατί εδώ θα γίνουμε ρεζίλι, χαχαχα...

Την Δευτέρα του Πάσχα, συντονιστείτε όλοι οι φίλοι, οι γνωστοί, αλλά και οι εχθροί, δεν με χαλάει καθόλου, στον City 99.5. Στις 8 το βράδυ, έχει εκπομπή η Νατάσα Μπαστέα, η φίλη μου, με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, μεταξύ αυτών και του Άρη Δαβαράκη, του φίλου μας, αλλά και ... άντε να μην το τραβήξω... μουσικές δικές μου!!!

Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα!!! Καλή Ανάσταση να έχουμε, φίλοι μου καλοί και δώστε κι ένα φιλί το βράδυ στους εχθρούς σας. Θα ανησυχήσουν!!!

18 comments:

  1. Καλή Ανάσταση (δεύτερη, αφού την πρώτη ...πρόλαβες και την έκανες ήδη) Παύλο μου!

    Να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται!

    Και αν σε παίρνει (από χοληστερίνες κ.λπ.) δώστου να καταλάβει!

    Φιλιά! :))))

    ReplyDelete
  2. υπομονή και περαστικά να είναι όλα!

    καλή ανάσταση!

    ReplyDelete
  3. Μάλλον δεν ξέρεις απο νοσοκομεία (ευτυχώς δηλαδή!) γι΄αυτό τα λες αυτά!!!
    :-ΡΡ

    Είτε μόνος,είτε με παρέα,ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και από εδώ!


    υγ.Οι μέρες περνούν γρήγορα και οι αναγκαστικοί (λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων) αποχωρισμοί, τελειώνουν πριν καλά-καλά το καταλάβουμε.
    ;-))

    ReplyDelete
  4. Χριστός Ανέστη φίλε μου και εύχομαι όλοι οι ένοικοι του Πύργου να περάσετε καλά έστω κι αν δεν τα περάσετε μαζί. Πολλά φιλιά.

    ReplyDelete
  5. ραντεβού αύριο λοιπόν στις 8!

    ReplyDelete
  6. Χρόνια πολλά :) Με παρέα ή χωρίς, με κέφια ή χωρίς, με ρακές ή χωρίς, με ταίρι ή χωρίς... τα καταφέρνουμε όλα!

    ReplyDelete
  7. Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά και ... πάντα μακριά από τα νοσοκομεία, όσο κι αν το προσωπικό τους είναι "κόλαση". Πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
  8. Πανικος! Χρονια πολλα καμαρι..

    ReplyDelete
  9. Xronia polla ki apo mena!!!
    Kala to lew oti prepei na katargithei to Pasxa, i estw na fevgoume makria, gia kanena ekswteriko meria:-) Poly perierga itan fetos, tha symfwnisw mazi sou. Eytyxws teleiose ki apo avrio thamaste oloi back to normal! Elpizo nanai kala o filos sou! To diavasa kai sto facebook ayto gia to Ntynan:-) LOL
    Kalimera kai kali vdomada!

    ReplyDelete
  10. και στα κάλη σου να χαμογελάς!
    πολλές ευχές για ό, τι καλύτερο και ό, τι ευτυχέστερο!
    πάντα με αγάπη. πολλή αγάπη. αληθινή. και ουσιαστική!

    ReplyDelete
  11. χρόνια πολλά και σε σένα και στο έτερον! τα πάθη του χριστού τελείωσαν πάντως! ελπίζω και τα δικά σου! κις κις!

    ReplyDelete
  12. Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη

    ReplyDelete
  13. Χριστός Ανέστη (ελπίζω κι εσείς μαζί), χρόνια πολλά και του χρόνου εύχομαι καλύτερα. Έχω κάνει καπάκι 2 μαύρες πρωτοχρονιές και συμμερίζομαι απόλυτα την κατάσταση. Συλλυπητήρια για τον θείο.

    ReplyDelete
  14. Xρόνια Πολλά, Παύλο μου!

    Χριστός Ανέστη!

    Τα καλύτερα σου εύχομαι!!!

    ReplyDelete
  15. elpizo na perases kala....
    aftos me tous nosileftes einai geniko kako teleftaia...

    ReplyDelete
  16. καλημερούδια.. χριστός ανέστη καλέ μου!!!
    φιλιάααααα....!!!!!

    ReplyDelete
  17. Χρόνια πολλά :)))))

    ReplyDelete

Πόσα μυστήρια να λύσω πια?