5.2.08

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

update : Σήμερα γίνεται Το Πάρτυ!!! Λέω να πάω για να σας μεταφέρω τα νέα. Προς το παρόν σας έχω άλλα νέα, η ...

ΑΝΤΙΟΠΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ...

στου Σάκη τα κιτάπια...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



Τέρμα τα δίφραγκα!!!
Τα κεφάλια μέσα, μέχρι την επόμενη απόδραση. Ελπίζω σύντομα. Το σίγουρο είναι ότι θα ξαναπάω. Στα σίγουρα. Και πολύ σύντομα μάλιστα. Άλλωστε τι να προλάβεις μέσα σε τόσο λίγες μέρες? Να γνωρίσεις φίλους καινούργιους από εδώ μέσα? Να κόψεις βόλτες? Να δεις φίλους από παλιά?
Τι να προκάνει ένα κορμί? Όσο μεγάλο κι υπέροχο κι αν είναι.
Ας τα πάρουμε λοιπόν τα πράγματα απ' την αρχή.
Έφτασα Παρασκευή μεσημέρι. Γνώρισα τον τρελογιατρό. Απαπαπα, τρελός όνομα και πράγμα. Καλό παιδί όμως και τσαχπίνης. Μεγάλη και πονεμένη ιστορία.
Λοιπόν που λέτε ο MAD, γεννήθηκε πριν από .... σιγά μην σας πω. Τον φόβο μου να έχει. Άλλωστε έχουμε καιρό μπροστά μας για κάποια αποκαλυπτικά post. Γιατρέ για ότι με χρειαστείς, ξέρεις που θα με βρείς.
Γνώρισα και τον Αργύρη. Με σκλάβωσε και με το βλέμμα του, αλλά και με τον τρόπο που ζωγραφίζει. Ευχαριστώ για την παραχώρηση Αργύρη και σε περιμένω Αθήνα σύντομα. Χάρηκα που βρήκες δουλειά.
Συνέχεια είχε ο Στάθης. Καρντάσης, ΠΑΟΚτζής, σαλονικιός με τα όλα του. Κιμπάρης. Παρ΄όλο που έχω πει ότι δεν θα ξαναβάλω ξένο τραγούδι απ΄εδώ, κάνω μια μικρή παρασπονδία και του το αφιερώνω. Καρντάση, κανόνισε την άλλη φορά θα φέρεις και την Άννα μαζί, να πάμε για τσίπουρα. Σειρά μου.
Δυστυχώς δεν κατάφερα να βρεθώ με την γλυκειά μου την Jo Jo, άσχημες οι ιώσεις αυτήν την περίοδο. Πόσο μάλλον κι όταν περιμένεις να γίνεις μανούλα. Ούτε και με την Τρελοφαντασμένη βρεθήκαμε. Το mail, το έλαβα όταν γύρισα πίσω. Είχα βλέπετε υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ανοίξω υπολογιστή. Που θα πάει όμως, την επόμενη φορά.
Γνώρισα όμως και κάποιους άλλους, που δεν ανήκουν στον χώρο μας, αλλά πέρασα όμορφα μαζί τους. Την Αγγελική, την Θηρεσία, τον Γιώργο, την Ελένη. Αλλά για αυτούς έχουμε καιρό για αποκαλύψεις.
Όσο για το πως πέρασα, ε, σιγά μην σας πω γαργαλιστικές ιστορίες, που σίγουρα κάποιοι περιμένουν με ανυπομονησία να διαβάσουν. Πάντως το ταξίδι είχε απ' όλα και ήταν υπέροχο όπως κάθε φορά που πάω Σαλονίκη.
Super Tramp - The ...

22 comments:

  1. Ουφφφ!
    Το είχα ένα άγχος τι θα μού'σερνες χαχαχα. Αλλά εσύ κύριος όπως πάντα.

    PS: Οποιος ενδιαφέρεται για την εν λόγω ελαιογραφία μπορεί να πει μια τιμή. Μόνο στα pavlos auctios! Είσαι μεγάλη μούρη ο μπαγάσας. Φιλί ;-)

    ReplyDelete
  2. Ήταν σύντομη ανασκόπηση. Θα έρθει αναλυτική στο μέλλον!!!

    Δεν έχω τελειώσει μαζί σου ακόμα.

    Μάλλον μόλις άρχισα.

    ReplyDelete
  3. mia xara loipon! ante kai tin epomeni fora ela kana taksidaki kai apo u.k!!! xx

    ReplyDelete
  4. Προσωπικά θεωρώ ότι η Σαλονίκη είναι η ωραιότερη πόλη από όσες έχω ζήσει (και έχω γυρίσει αρκετά, believe me). ίσως φταίει ότι την έχω συνδυάσει με την ωραιότερη περίοδο της ζωής μου, που σημαδεύτηκε από σημαντικά γεγονότα (Θετικά και αρνητικά).
    Πάντως ο κόσμος της είναι σίγουρα εκπληκτικός και δεν με ξαφνιάζει καθόλου το ότι πέρασες υπέροχα. Να ξαναπάς, "επανάληψη μήτηρ μαθήσεως" δεν λένε? Εγώ αν μπορούσα θα μετακόμιζα εκεί αύριο το πρωί.
    Καλώς όρισες.

    ReplyDelete
  5. Θέλουμε αποκαλύψεις τώρα! Όχι επί του mad, σε έχουμε προλάβει, αλλά για τα γαργαλιστικά.. Μωρέ θα σε ποτίσω για τα καλά εγώ στο πάρτυ και θα τα ξεράσεις όοοοολα. Και θα'χω πατήσει και το κουμπάκι (που'ναι της μόδας τελευταία)...

    ReplyDelete
  6. @ chaos: θέλω ένα αντίγραφο της κασέτας μετά. Ραντεβού στο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ του HILTON για την ανταλλαγή...
    υ.γ. δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω στο πάρτυ. σόρυ...

    ReplyDelete
  7. Aν ακούσετε για blogger pου έπεσε από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, ξέρετε ποιον να καταδώσετε στον εισαγγελέα. Σας ευχαριστώ

    Καλημέρες Παυλούκο (γλυψ)

    ReplyDelete
  8. Πες πως έγινε φιλός! Θα 'ρθούμε και οι τρεις! Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Περιμένω και πρόσκληση για τα εγκαίνια της γκαλερί!!!

    ReplyDelete
  9. Το logical song είναι απο τα αγαπημένα μου by the way!!!! Και ας το πρωτοάκουσα στο φροντιστήριο Αγγλικών γιατί είχε "πολυ καλό λεξιλόγιο!!"

    ReplyDelete
  10. Γμτ μου εγω εχω χαθεί με όλους τους γνωστούς που είχα στη Θεσαλονίκη !!! Κάποτε πάντως περνούσα υπέροχα οποτε ανέβαινα! Σε καταλαβαίνω απόλυτα λοιπόν ... αντε και εις ανώτερα (Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη κλπ) ;ο)

    ReplyDelete
  11. @ mad: να βγάλω εγώ το βιβλίο με την ιστορία αυτή? Θα τιτλοφορείται www.pavlos-oneira.gr.
    Τουλάχιστον να βγάλω και κάτι από την ιστορία...

    ReplyDelete
  12. τι κάνεις παυλούκο μου, ελπίζω να ανανεώθηκες αρκετά! φιλί γλυκό!!!

    ReplyDelete
  13. χαχα,,,,,η ομαδα της Αθηνας μαζί με στον Στρατο από θεσσαλονικη βρεθηκαμε προ ημερών στην εκθεση παιδικού και εφηβικού βιβλίου.Γνωριστηκαμε και περασαμε θαυμα πραγματικα σου λεω

    αντε, και στα δικά σου...και να δουλευουμε παυλο μου ετσι; Τωρα τα λυσαμε ταθεματα...χαμπεμπους αρχιεπισκοπο ενωτικό, ενωτικος και ο γιωργάκης με το μπενι,.ενωτικός και ο συνασπισμός ,...τωρα για ΝΔ θα σε γελάσω...αλλα γιου νεβερ νοου
    ριτς , φιλια

    ReplyDelete
  14. παυλούκο, έκανες κολασμένο σεξ στη συμπρωτεύουσα?

    ReplyDelete
  15. Υπέροχη η Θεσσαλονίκη όντως.. Και εγώ πέρασα υπέροχα... Την επόμενη φορά όμως να επιδιώξεις να γνωρίσεις την κυρία Κανατάκη... Διότι συμπρωτεύουσα χωρίς Τσαπερδόνα δεν γίνεται...:-)

    ReplyDelete
  16. 2πλό φτου σου!


    και τον μάντ γνώρισες και την ηλικία του δε λές!

    ReplyDelete
  17. Αυτό το www.pavlos-oneira.gr θα έχει και φωτογραφίες??? γιατί είμαι και οπτικός τύπος.

    ReplyDelete
  18. @ mahler76: σκέφτομαι να το κάνω σε κλασσικά εικονογραφημένα. Πιο σεμνό και πιο ποιοτικό. Θα υπάρχουν δύο εκδόσεις. Στη μία μόνο το βιβλίο, και η δεύτερη με bonus το dvd.
    Για όλα τα γούστα.

    ReplyDelete
  19. Εγώ πάντως τη Σαλονίκη τη λέω μοναχική. Και αγενή.

    ReplyDelete
  20. Περιμένω την αναλυτική ανασκόπηση! Δεν έχω γνωρίσει κανέναν σας.. :/

    ReplyDelete
  21. Σήμερα κατάφερα να μπω για λίγο...δεν ξέρεις πόσο λυπηθηκα που δεν κατάφερα να βρεθώ μαζί σου...αλλιώς τα είχα κι αλλιώς μου ήρθαν, είμαι με βήχα ( σα φυματική ένα πράγμα)...την επόμενη φορά όμως πρέπει να γνωριστούμε !

    ReplyDelete

Πόσα μυστήρια να λύσω πια?