6.4.08

ΣΑΝ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

Όλος ο κόσμος τις Κυριακές, φροντίζει να μην δουλεύει. Ή τουλάχιστον ο περισσότερος κόσμος. Αυτό δεν συμβαίνει στην περίπτωση την δική μου. Προτιμώ να κάθομαι τις καθημερινές και να δουλεύω τα Σαββατοκύριακα.
Ανάποδος άνθρωπος ή όπως λέει και η ξαδέρφη μου η αγαπημένη, αναποδιασμένος.
Ο λόγος που το επιλέγω είναι γιατί έτσι γλυτώνω κάποιους/ες κολτσίδες, φίλους κατά τα άλλα, που με θυμούνται μόλις μπει η άνοιξη.
big blue
Γιατί; Μα τότε σκέφτονται όλοι, ποιος έχει εξοχικό κοντά στην Αθήνα; Που μπορούμε να πάμε για να φάμε το ψαράκι μας, να ξεσκάσουμε και που ξέρεις μπορεί και να μας το κεράσουν; Ξαφνικά λοιπόν, όλοι σε θυμούνται, σε αγαπάνε και τα τηλέφωνα δεν σταματάνε να χτυπάνε από την Παρασκευή, για να λάβουν την πολυπόθητη πρόσκληση. Επειδή όμως σαρανταπενταρίζω οσονούπω και οι ανάγκες μου έχουν γίνει πολυτέλειες, ε, αγαπητοί μου φίλοι του Σαββατοκύριακου, δεν πάτε να γαμηθήτε;
Στάσου τσάγαλα!!!
- Συγγνώμη, δεν μπορώ, ξέρεις δουλεύω αυτό το Σαββατοκύριακο, και από δω και μπρος τώρα που ανοίγει ο καιρός, άστα χώσιμο τρελό
- Μα βρε Παύλο, κουράζεσαι, θα καταρρεύσεις. Χρειάζεται και το Σαββατοκύριακο.
- Τι να κάνεις ανάγκες. Ε, τον Αύγουστο που παίρνω άδεια, το κανονίζουμε να 'ρθείτε, ναι να φέρετε και τον κουμπάρο τον Θανάση και την ξαδέρφη την Μαρίτσα, να πάμε να φάμε το ψαράκι μας, να πιούμε και κανένα ουζάκι ... (άσε με χρυσή μου, που μόλις πιάσει η άνοιξη, σαν τα γαϊδούρια με θυμάσαι)
Ε, κάπως έτσι και γω καθιέρωσα την Σαββατοκύριακη εργασία.
άντε και μια τουριστική
Σήμερα λοιπόν, επέλεξα σαν τόπο εργασίας, το Σούνιο. Εξαιρετική μέρα, πολύ καλοί φίλοι μες στο αμάξι, και νάμαστε στον Ναό να πίνουμε το καφεδάκι μας, μετά στο Θυμάρι, στην ταβέρνα του κυρ Πανάγου για το φρέσκο το μπαρμπουνάκι, στην βεράντα, στο σπίτι για καφέ και πίσω στην Αθήνα!!!
γοργόνες και μάγγες
Δυστυχώς έχει πέσει πολύ δουλειά κι από δω και πέρα τα Σαββατοκύριακα μου είναι κλεισμένα. Το άλλο ας πούμε έχει Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική. Άνοιξε κι ο φίλος το ξενοδοχείο και λέω να πάω για κάτι δουλίτσες που έχω εκεί. Α, και να μην ξεχαστώ τον Αύγουστο που παίρνω άδεια ελάτε να με βρείτε.

21 comments:

  1. Αααα, δεν σε πιστεύω... Σου ξεκουβαλιούνται για επίσκεψη με το στανιό;;; Αποκλείεται!! Κρίμα ρε γαμώτο που όλο δουλεύεις και δεν μπορείς να χαρείς τα ΣΚ με τους συγγενείς και τους φίλους! Χα,χα,χα :))

    ReplyDelete
  2. Ξέχασα να πω! Ωραία η καινούργια βιτρίνα του μαγαζιού!!!

    ReplyDelete
  3. Α! Θα έρθεις πάλι πάνω? ΤΕΛΕΙΑ. Εχω να σε πω...

    PS: Καλά κάνεις και τους γράφεις. Δε γουστάρω κι εγώ αυτήν την κατηγορία ανθρώπων

    ReplyDelete
  4. Α ναι, καλημέρα και καλή εβδομάδα :-D

    ReplyDelete
  5. ..λοιπόν, δεν είσαι ο μόνος.. έχω κι εγώ ένα εξοχικό.. και όλο το διάστημα του καλοκαιριού που μένω εκεί,για πάρα πολλά χρόνια, δεν θυμάμαι να ήμουν ποτέ μόνη με την οικογένειά μου.. Πάντα κάποιος ερχόταν για μπάνιο ( η θάλασσα είναι δίπλα) και αυτοπροσκαλιόταν για φαγητό!!! Από τότε που σταματήσαμε να ετοιμάζουμε τραπέζι όσο διαρκούσε η επίσκεψη τους, δεν ξαναήρθαν... και έτσι είμαστε ήρεμοι.. κάνουμε μπανάκι.. και φτιάχνουμε το πρόγραμμα μας βάσει τνω δικών μας γούστων!!!!!

    καλή εβδομάδα, καλημέρα!!

    ReplyDelete
  6. Ωραίο το γραφειάκι σου.. Και γωνιακό!!!! :-)

    ReplyDelete
  7. καταρχήν όταν περνάς τόσο καλά στην δουλειά σου γιατί να μην την κάνεις και τα Σαββατοκύριακα!!!!
    Ωραίες φωτογραφίες !
    Καλή ξεκούραση στην εβδομάδα που έρχεται!

    ReplyDelete
  8. Ωραίες φωτογραφίες! Με ταξίδεψες, τόσο που λέω να περάσω απο το εξοχικό σου! λολ! Καλά κάνεις, άστους και θα βρεθεί κάποιο άλλο εξοχικό να πάνε! Τέτοια δουλειά τη ζηλέυω...
    :)

    ReplyDelete
  9. χαχαχαχαχα, the story of my life :P Πάλι καλά να λες που σε ρωτάνε κιόλας! Στο πατρικό μου ορισμένες φορές απλά χτυπάει η πόρτα και βλέπεις διάφορα εκδρομικά σακίδια απ' έξω. Και η πλάκα έιναι ότι αυτό οτ κάνουν άνθρωποι που όπως λες κι εσύ, σε θυμούνται μόνο τον καλό καιρό (κυριολεκτικά).
    Φιλιά και καλή εβδομάδα!
    Υ.Γ. Οι φωτό Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΕΣ!!!

    ReplyDelete
  10. σωστή επιλογή και το σούνιο και η χαλκιδική! ποιο πόδι θα μείνεις; ή δεν είναι πόδι;

    ReplyDelete
  11. makria apo autous! roufane tin energeia!
    stin teleutaia foto mono egw vlepw ena peos?

    ReplyDelete
  12. Υπαλλήλους προσλαμβάνεις;

    ReplyDelete
  13. Δεν προσλαμβανουμε αυτο τον καιρο στην μικρη μας πολυεθνικη, ειμαστε υπερπληρεις και σημειωτεον ολα αυτα συνεβησαν μετα την κυριακατικη λειτουργια που καναμε το προσφορο μπριος με προσουτο.

    ReplyDelete
  14. Δουλειά & εκδρομή.. μμμ ότι πρέπει!

    ReplyDelete
  15. χμμμ, ναι, δεν ήταν κι άσχημα, θύμιζε παλιές καλές εποχές κατά κάποιον τρόπο...
    υ.γ.: μη λυσσάτε έχω κι ένα μέσο...

    προς mad εμένα δε με παίζετε... έχω να'ρθω κατά πάνω καμιά 10αριά και βάλε χρονάκια...

    ReplyDelete
  16. ό,τι να ναι σχόλια αφήνω, όπου ναναι...

    υγ για ένα το πέρασα το ποστ το σημερινό και της παρασκευής....

    υγ αλλά αυτό είναι το λιγότερο

    ReplyDelete
  17. μπραβο παυλακι μου αυτες οι βολτες ειναι σουπερ!


    φιλακια!

    ReplyDelete
  18. έχεις πρόσκληση. όχι για weekend (αφού όπως λες δουλεύεις) αλλά για παιχνίδι.
    Πέρνα να δεις...

    ReplyDelete
  19. Να πήζεις τα Σαββατοκύριακα! Έτσι και πάλι έτσι! Όλα τα λεφτά η Βλαχοπούλου στην μουσική υπόκρουση αν και ο Ηλιόπουλος έστω και με τα φαλτσέτα του σε κερδίζει!

    ReplyDelete
  20. Μια χαρά σε βρίσκω Παύλο μου! Συνέχισε έτσι! Φιλιά!

    ReplyDelete

Πόσα μυστήρια να λύσω πια?