2.11.07

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ

Παρασκευή σήμερα.
Η πιο όμορφη μέρα της εβδομάδας λέει. Παλιά ήταν το Σάββατο. Θυμάμαι όταν πρωτόπιασα δουλειά το 1982 δουλεύαμε και τα Σάββατα. Το μότο ήταν Σάββατο μέρα μάστορα κι ας είναι χίλιες ώρες. Τώρα τι; Δεν κάνει ρίμα γαμώτο.

Παρασκευή μιας βδομάδας που πέρασε με ανάμικτα συναισθήματα. Με μια δίκη που έγινε μετά από μια αναμονή 3,5 χρόνων. Με καλά αποτελέσματα, τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε. Έτσι να κλίνει ένας ένας κύκλος να πηγαίνουμε παρακάτω.

Παρασκευή μιας εβδομάδας που πέρασε χωρίς καθόλου δουλειά. Ψόφια πράγματα.

Παρασκευή μιας εβδομάδας που πέρασε και την πέρασα κυρίως στο σπίτι. Το καλό της δουλειάς. Αν δεν έχεις μπορείς και αράζεις. Κάτι είναι κι αυτό.
Παρασκευή μιας εβδομάδας που πέρασε χωρίς το σκυλί μου μέσα στο σπίτι. Μετακόμισε στο σπίτι της στην βεράντα. Δυό φορές τον χρόνο κάνει αυτή την μετακόμιση η κακομοίρα. Η τρίχα δεν με ενοχλεί, παλεύεται. Το αίμα από την περίοδο όμως όχι.

Παρασκευή μιας εβδομάδας που πέρασε με μια καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας για τα προηγούμενα αφεντικά. Θα μου πεις γιατί την έκανες αφού έφυγες. Ε, στην πορεία βγήκαν διάφορα στην επιφάνεια. Να προσέχετε πάντως τα αφεντικά και κυρίως αυτά που τα ξέρετε πολλά χρόνια πριν συνεργαστείτε μαζί τους. Αναλυτικά σε άλλο ποστ.

Παρασκευή μιας εβδομάδας που πέρασε με πολλά νεύρα, άγχη και το κλασικό μου. Κλείσιμο της χελώνας στο καβούκι της.

Παρασκευή μιας βδομάδας, που πέρασε μέσα σε μια μοναστηριακή σιωπή. Και να μένεις μόνος λες έχει καλά. Αλλά αν δεν μένεις μόνος τι σημαίνει αυτό;

Μπορεί να φταίει ο ανάδρομος Ερμής. Ευτυχώς από σήμερα ισιώνει. Για να δούμε τι θα δούμε παρακάτω;
ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ
ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ.mp3
Hosted by eSnips

12 comments:

  1. το τραγούδι ήταν αφιερωμένο θυμάσαι πια εποχή έτσι; τώρα είναι μια εντελώς νέα, με άλλα άγχη και σκοτούρες, ακόμη κι η σιωπή έχει τη σημασία της τώρα μα περισσότερη ακόμα σημασία έχει είναι να είμαστε οι εαυτοί μας...

    ReplyDelete
  2. Δεν με τρομάζει η σιωπή. Είναι μια ευκαιρία να ακούσουμε τον εαυτό μας. Πιο πολύ με ανησυχεί όταν, ακόμα και μέσα σ' αυτήν, δεν καταφέρουμε να τον ακούσουμε.

    ReplyDelete
  3. Η σιωπη δεν πρεπει να τρομαζει κανεναν. Αν σε τρομαζει η σιωπη σημαινει οτι κατι δεν εχεις βρει με εσενα...
    Το θεμα ειναι να βρεις καποιον να μοιραστεις την Σιωπη...


    ...αγαπη μου ολα καλα... δε ζηταω πολλα...εισαι παντα εδω κι ειναι αυτο αρκετο...

    ReplyDelete
  4. Παρασκευή μιας εβδομάδας που πέρασε.. Άντε να ισιώσει ..

    ReplyDelete
  5. Τί εγινε Παυλο μου ;Ειναι καλά αυτά που διαβάζω ή μήπως πρεπει να ανησυχώ ; Θέλω να ελπίζω ότι όλα θα πάνε περα απο καλά καισου το εύχομαι.
    ριτς

    ReplyDelete
  6. pavlouko μου, μη στεναχωριέσαι για τίποτε, γιατί τα καλύτερα έρχονται. Για να μην αναφερθώ στην καυτή βραδιά αχαλίνωτου παθιασμένου σεξ που έχουμε μπροστά μας.

    ReplyDelete
  7. Η Παρασκευή πέρασε, το Σάββατο είναι εδώ!

    ReplyDelete
  8. για να μπορέσεις να δημιουργήσεις και να ανθήσεις, πρέπει προηγουμένως να ξεκουραστείς.


    και αφού ξανά δημιουργήσεις, χρειάζεται μετά να ξεκουραστείς.

    η σιωπή αυτό το ρόλο παίζει πολλές φορές. μας δίνει την ησυχία που χρειαζόμαστε μετά από κάτι σημαντικό που κάναμε, ή πριν από κάτι σημαντικό!


    μπεεεε :-)

    ReplyDelete
  9. καπως ετσι αισθανομαστε ολοι...

    ReplyDelete
  10. pavlito,
    Πολλές φορές, είναι η κυκλοθυμία, η πεσμένη μας διάθεση, έτσι απλά. μας τρομάζει αυτό και μπαίνουμε στη λούμπα να βρουμε τι φταίει. μηπως η δουλειά?, η ζωή μου? η σχέση μου?, κατι δεν πάει καλά?
    και φρικάρουμε

    ενώ πολλές φορές είναι κάτι παροδικο , και βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο.δεν χρειάζεται να το χρεώνουμε κάπου πάντα αυτό. thats life, thats us.έχεις το δικαίωμα να έχεις και τα down σου, όσοι μένουν μαζί σου και σ' αγαπούν το ξέρουν αυτό.

    :)))))))))))))

    ReplyDelete
  11. egw exw ksanapei. an kanw pote tatoo tha einai o foinikas. oxi to dentro. opoios katalave-katalave-S.. ;)

    ReplyDelete
  12. Η παρασκευη ειναι η χειροτερη για μενα. Παντα ολα την τελευται στιγμη. ακι το σαββατοκυριακο τελειωνει πριν το καταλαβεις. και παλι δευτερα...

    ReplyDelete

Πόσα μυστήρια να λύσω πια?