10.8.07

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ

Δεύτερη συνάντηση? Ή μήπως η πρώτη? Τέλος πάντων.
Μετά από καμιά δεκαριά μέρες και αφού είχα χάσει και το τηλέφωνο του, αλλά είχα και ξεχάσει και την ύπαρξή του Σάκη, να σου να μου τηλεφωνεί.
Στην αρχή μπλόκαρα. Άντε τώρα να τον θυμηθείς, αλλά και να μην φανείς αγενής. Μέσα στην χαρά και την ευχαρίστηση, εγώ, λες και ήμασταν χρόνια φίλοι και έχουμε πάει και μαζί διακοπές. ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ!!!!!
Μπορεί να είχα γλυτώσει από αρκετά.
Δώσαμε ραντεβού για το βράδυ, στο Κολωνάκι.
Αυτός χαρούμενος.
Εγώ από περιέργεια για να δω ποιος σκατά ήταν.
Και αν ήταν η μεγάλη ευκαιρία της ζωής μου? Να πάει χαμένη?
Βέβαια το Κολωνάκι με χάλασε σαν ιδέα. Να σκεφτείς τελευταία φορά που είχα πάει για καφέ ήταν το 85 στο Ελληνικό ή κάπως έτσι. Τα φσον, τα δήθεν και τα κάπως με χαλάνε. Άσε που όλοι μυρίζουν το ίδιο. Λες και ο Χόντος δεν έχει δεύτερη κολόνια Σαν Μενούνος σε νέα εκδοχή.
Στο θέμα μας, όμως. Αν με διαβάσει η ν., που μακάρι όχι, θα αρχίσει να λέει ότι πλατειάζω.
Είχε πάει πρώτος και είχε πιάσει τραπέζι πάνω στο πατάρι. Όταν τον είδα τον θυμήθηκα. Σιχτίρισα, την τύχη μου την ξεχασιάρα, έκανα το shit παξιμάδι, την ανάγκη φιλότιμο και πλησίασα. Αυτός σηκώθηκε με φίλησε σταυρωτά, της μόδας τότε, κι αρχίσαμε να μιλάμε. Περί ανέμων και υδάτων, για γκόμενες, δουλειές, και για τα τελευταία νέα του κόσμου του.
Βέβαια, το παλικάρι, και απίστευτο χιούμορ είχε, και δεν φόραγε Μενούνος, και κάτι πλάτες από το κολύμπι είχε, θέλει πολύ ο άνθρωπος?
Αφού έχουμε από δυο καφέδες και τρία καθαρά ο καθένας, η συζήτηση άλλαξε πορεία και ήταν για το πόσο μόνος είναι, για το ότι δεν έχει φίλους, που να ακουμπήσει να πει τον πόνο του βρε αδερφέ. Βλέπεις στον κύκλο του δεν μπορούσε να έχει φοβίες, ανασφάλειες, πάθη.
Για να μην πλατειάζω όμως, ο Σάκης κατάφερε με την δεύτερη να με κερδίσει. Και εγώ να ρίξω τα μούτρα μου και να ξαναζητήσω το τηλέφωνό του, αφού κοκκίνισα και είπα και μια δικαιολογία του τύπου, άστα βρε Σάκη μου τι έπαθα, το σκυλί μου έφαγε την ατζέντα, και είχα μέσα που να στα λέω πόσα τηλέφωνα.
Η ώρα είχε περάσει, ανανεώσαμε το επόμενο ραντεβού για το Σ/Κ, να πάμε καμιά εκδρομή βρε αδερφέ, με έβαλε μέσα σε ένα ταξί και χωρίσαμε....

7 comments:

  1. Aν σου πω οτι περιμένω πως και πως την συνέχεια...με τον Σάκη ...

    Ελπίζω να μην αργήσεις να τη γράψεις

    Καλημέρα Παύλε.

    ReplyDelete
  2. Μακάρι όχι;;;; 'Ετσι με πετάς σαν στυμένη λεμονόκουπα μετά από τόσα χρόνια; Άκου, «μακάρι όχι»! Πως θα το ξεπεράσω; (Αν και καφές στην πλατεία, δεν πλατείασες....) :-)

    ReplyDelete
  3. ανυπομονησία, ήτω τελικά ο Σακης gay...ήτω ασφαλιστης και ήθελε πελατη... μουμπλε μουμπλε.... τι ήτω ο Σάκης??

    αχ βρε Pavlo και ερχεται ΣΚ δεν πιστευω να μας αφήσεις με την αγωνία??

    ReplyDelete
  4. ΧΕΧΕΧΕΧΕ, κάτι θα γράψω πριν φύγω για Εύβοια. Καλό Σ/Κ!!!

    ReplyDelete
  5. επειδή εγώ είμαι καλός άνθρωπος και μου αρέσει να χτίζω αυτό που οι άλλου γκρεμίζουν θα σου πω μόνο το εξής:

    όλα αυτά που θεωρητικά θα έλεγε κανείς ότι το βάζει ο συγγραφέας πλατιάζοντας... στην πραγματικότητα είναι απολύτως απαραίτητα για να δώσουν χρώμα χυμό και ζωή σε μία ιστορία.

    Συνέχισε έτσι λοιπόν και μπεεε όπως πάντα! μπεεε :-))

    ReplyDelete
  6. το μετα το μετα ...?

    ReplyDelete

Πόσα μυστήρια να λύσω πια?